Delirium Café Amsterdam

Piet Heinkade 4-6-8 1019 BR Amsterdam

Bierproeverij Brons

  • Periode apr / mei
  • Deelnemers Vanaf acht personen
  • Prijsindicatie 17.50

Gezellig bier proeven in Amsterdam

Op zoek naar een leuke bierproeverij in Amsterdam? In het Délirium biercafé kunnen jullie genieten van een heerlijke bierproeverij.

 

Bierproeven en lekkere hapjes

Deze bierproeverij is ideaal voor vrienden uitjes, zakelijke groepen en families die zin hebben in een informele middag in combinatie met heerlijke speciaal bieren. De bieren worden op een proefplankje geserveerd in proefglaasjes van 15 cl. In totaal krijgen jullie vijf speciaal bieren te proeven. Bij het serveren van de bieren geeft de bartender een korte uitleg over de bieren. De proeverij is op eigen gelegenheid, maar als jullie vragen hebben, kunnen jullie die natuurlijk altijd stellen. Willen jullie liever een uitgebreidere proeverij met een Zytholoog? Kies dan voor de bierproeverij Goud!

 

Om de smaken goed te onderscheiden mogen vijf heerlijke kleine bijpassende hapjes natuurlijk niet ontbreken. Andere hapjes zijn altijd bij te bestellen volgens onze menukaart! De bierproeverij Brons is vanaf 8 personen te reserveren. Ben je met minder mensen dan is niet nodig om vooraf te reserveren en kan je gewoon bij ons binnenlopen!

 

Unieke bierproeverij in Amsterdam

Het unieke van het Délirium Café Amsterdam is de enorme kaart met een assortiment van meer dan 720 biersoorten, een bourgondische keuken, diverse bierarrangementen en een privé af te huren klein Amsterdams Café : Kootje. Het concept behoort tot een succesvolle franchise keten met vestigingen die beroemd zijn in België, Rio de Janeiro, Tokyo, Frankrijk en Dubai. Dit café is een primeur: het eerste Délirium Café van Nederland en dat in onze hoofdstad Amsterdam! Inmiddels staan wij bekend als: The Place to Beer en genieten vele nationale en internationale gasten en groepen van onze bieren, hapjes en arrangementen!

 

Bierproeverij Brons:

  • Vijf speciaal bieren van de tap
  • Vijf bijpassende kleine hapjes
  • Vanaf acht personen van te voren reserveren
  • Prijs € 17,50 per persoon

 

Wil je een uitgebreidere bierproeverij? Bekijk dan onze bierproeverij Zilver en Bierproeverij Goud

Aantal deelnemers: Vanaf acht personen

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events