DierenPark Amersfoort

B. Wuytierslaan 224 3819 AC Amersfoort

Ontwaken met de Dieren

  • Periode okt / jan
  • Deelnemers 20/100
  • Prijsindicatie 55,00

Wilt u wel eens een kijkje nemen achter de schermen van DierenPark Amersfoort? 's Ochtends vroeg de dieren ontmoeten als ze net wakker zijn en op zoek gaan naar eten? Dan bent u van harte welkom bij Ontwaken met de Dieren!

Programma

Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee op het Berenplein. Vanaf hier start de wandeling door het park, onder begeleiding van een echte verhalenverteller. U ziet de apen nog wat slaperig kijken en op de savanne is nog geen giraffe of zebra te zien. De dieren komen net uit hun nachtverblijf en gaan snuffelend op zoek naar eten. De apen zingen om de dag te begroeten en de zebra’s trekken een sprintje. De dierverzorgers zijn ondertussen druk bezig het ontbijt te serveren. Van hooi tot krentenbollen, van stukken vlees tot appeltjes. Soms wordt daarbij ook uw hulp ingeroepen!
Heeft u zelf ook trek gekregen? Na de rondleiding door het park staat er voor u in het Parkrestaurant ook een heerlijk ontbijtbuffet klaar.

Aanvangstijd

Ontwaken met de Dieren start in de winter- en zomerperiode op verschillende tijdstippen. In de zomerperiode start het programma om 07.45 uur en eindigt het om 11.30 uur. In de winterperiode begint het programma om 08.45 uur en duurt tot 11.45 uur.

Aantal deelnemers: 20/100

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events