Exchange Avenue Schiphol

Exchange Avenue Schiphol
Terminal Schiphol, 3e Etage Ruimte 3218
1117 ZN Schiphol


e sales@hmshost.net
i www.vergaderenopschi...
Volg Exchange Avenue Schiphol op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Exchange Avenue Schiphol
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Exchange Avenue Schiphol

Exchange Avenue Schiphol, the perfect place to do business! is dé locatie voor al uw vergaderingen.


Bent u op zoek naar een goed bereikbare locatie voor uw meeting op Schiphol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Exchange Avenue bevindt zich op de 3e verdieping boven vertrekhal 1 en is vanuit de aankomst- en vertrekhallen direct toegankelijk.

 

Bij Exchange Avenue staat er altijd een team van professionals voor u klaar. De gastheer/vrouw zal u en uw gasten persoonlijk met een glimlach ontvangen en de nodige assistentie verlenen om uw meeting naar wens te laten verlopen. Ook voor uw last minute verzoeken kunt u uiteraard bij onze receptie terecht.

 

Onze vergaderzalen zijn geschikt voor meetings met maximaal 75 personen. De vier kleine boardrooms hebben een maximale capaciteit van 14 personen in een vaste carré opstelling. Twee van onze boardrooms hebben daglicht. De Staeten I & II zijn flexibel in opstelling:  U-opstelling tot 25 personen, blok opstelling tot 30 personen, school opstelling tot 40 personen en theater opstelling tot 75 personen.

 

Deze volledig verzorgde vergaderzalen zijn ideaal ingericht voor meetings en werkbesprekingen en zijn voorzien van de nodige elektrapunten en privacy. Onze zaalhuur is altijd inclusief BTW, gebruik van schrijfmaterialen, flip-over, projectiemogelijkheden en toegang tot de WIFI. Dit maakt Exchange Avenue een ideale uitvalbasis voor workshops, conferenties, trainingen en bijeenkomsten.

 

Exchange Avenue is altijd geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Mocht u buiten deze tijden gebruik wensen te maken van één van onze ruimtes,  dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

 

Catering

Gedurende de dag zijn er verschillende catering wensen mogelijk. Al onze zalen beschikken over volautomatische koffiemachines met vers gemalen bonen, waar uw gasten onbeperkt genieten van verse Illy koffie. Vanuit ons restaurant verzorgen wij de overige catering in de zalen. Mocht u specifieke wensen hebben, dan zijn wij uiteraard bereid een passend voorstel voor u te maken.

 

Informeel ontspannen na zakelijk inspannen? Dit kan met een drankje in de gezellige, unieke Dakota’s bar. Maak het uzelf gemakkelijk en boek één van onze borrelarrangementen.

 

Daarnaast biedt HMSHost veel meer mogelijkheden voor een receptie op Schiphol Airport. Vraag hiervoor naar de opties bij een van onze salesmedewerkers.

 

Wij hopen u en uw gasten in de toekomst te mogen verwelkomen!


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Staetenzaal I & II
Staetenzaal I & II
26 75 75
Staeten I
Staeten I
30
Boardrooms
Boardrooms
14
Foto's van deze locatie
Exchange Avenue Schiphol Algemene impressie
Exchange Avenue Schiphol Staeten zaal
Exchange Avenue Schiphol Staeten zaal
Exchange Avenue Schiphol Panoramaterras Dakota's
Exchange Avenue Schiphol Dakota's Restaurant, Cafe & Bar
Exchange Avenue Schiphol Dakota's Restaurant
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: ja
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: nee
 • Parkeerplaatsen: -
Bijzonderheden
 • Interieur: Zakelijk
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: nee
 • Invalidentoegankelijk: ja