Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam


e events@hetscheepvaartmuseum.nl
i https:www.hetscheepvaartm...
Volg Het Scheepvaartmuseum op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram Volg ons op Vimeo Volg ons op Pinterest

Reserveer deze deal:

Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Wij zijn geinteresseerd in deze deal, neem contact met ons op.
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur
Print pagina Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest
Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum historische locatie voor sprookjeshuwelijk

Het Scheepvaartmuseum historische locatie voor sprookjeshuwelijk
- 30 september alles gereed voor de planning van de ideale trouwdag -

 Zondag 30 september opent Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam van 12.00 tot 17.00 uur vrijblijvend zijn deuren voor toekomstige bruidsparen. Zeventien topbedrijven - voor vervoer en catering tot trouwkleding en sieraden - staan die dag klaar om de perfecte, complete dag te plannen voor een sprookjeshuwelijk op een historische locatie aan het water.

 Het is september en de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie is bij veel stellen begonnen. Liefst dertig procent van de huwelijksaanzoeken wordt gemaakt in de zomer. Na de vakantie beginnen de aanstaande bruidsparen met de organisatie van de mooiste dag van hun leven. De juiste plek is daarbij een van de belangrijkste onderdelen. Het Scheepvaartmuseum, dat een jaar gelden na een ingrijpende verbouwing weer koninklijk is geopend, is met zijn glazen overkapping een droomlocatie voor een sprookjeshuwelijk. Een fraai historisch gebouw aan het water dat met zijn eersteklas voorzieningen tegelijk voldoet aan de wensen van deze tijd.

 Zondag 30 september opent het Amsterdamse museum van 12.00 tot 17.00 uur vrijblijvend zijn deuren voor toekomstige bruidsparen. Zeventien topbedrijven zijn die dag aanwezig om de perfecte trouwdag compleet te plannen. Drie kamers zijn sfeervol ingericht. Voor de ingang staan twee trouwauto's en aan de steiger ligt een salonboot. Gassan Diamonds biedt een glas champagne aan, waarbij de stellen ook nog eens kans maken op een diamant.

 De zeventien bedrijven die zich stijlvol presenteren voor een complete ervaring:

Het Scheepvaartmuseum voor locatie en catering - Gassan Diamonds voor trouwsieraden - Pink9Design voor de styling - Tanja de Maesschalk voor de fotografie - Royal Rushes voor een videoverslag - ROKA voor trouwpakken - Allure Couture voor trouwjurken - Stylez Shoes voor bruidsschoenen - My Greatest Party voor het kinderfeest - Cruise with Us voor de salonboot - Trouw in je droomauto voor de trouwauto - The Cake Lounge voor de bruidstaart - Pur Sang voor het muzikale entertainment - Heilig Boontje voor de koffiebar - Pure Chocolaterie met chocoladeproducten - The Mobility Group voor chauffeursdiensten - en Pauline Krom Ceremoniespreker, buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand.

 Het Scheepvaartmuseum is een van de ruim driehonderd Nederlandse locaties die zich zondag 30 september presenteren als trouwplek. De Open Toptrouwlocatie Route 2012 wordt georganiseerd door Toptrouwlocaties.

Prijs indicatie


Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: ja
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: ja
 • Eigen parkeergelegenheid: nee
 • Parkeerplaatsen: 0
 • Parkeer suggestie:

  De dichtsbijzijnde parkeergarage is Markenhoven (10 min. loopafstand). Andere garages in de buurt zijn Oosterdok en Oosterburgereiland.

Bijzonderheden
 • Interieur: Klassiek, Romantisch, Historisch
 • Eigen catering mogelijk: ja
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: nee
 • Invalidentoegankelijk: ja