Humanity House

Prinsegracht 8 2512 GA Den Haag

De Pubquiz - Test je kennis

  • Periode mrt / dec
  • Deelnemers
  • Prijsindicatie €100 per groep

Inmiddels is de PubQuiz een begrip onder cafégangers. Ga de uitdaging aan met je collega’s, met je jaarclub of studievereniging of met je vriendenclub. De PubQuiz van het Humanity House is een uitdagend spel waar teams of koppels op het scherpst van de snede strijden om de hoofdprijs. Laat je hersens kraken en vergroot je kennis aan de hand van interessante vragen, beeld- en muziekfragmenten.

 

De Humanity House PubQuiz test je kennis over rampen, conflicten, vrede en veiligheid. Hoeveel vluchtelingen zijn er nu eigenlijk in Syrië? Welke artiest zong ook alweer dat felle protestlied? Maar ook: zet de snor bij de juiste dictator.

 

Nodig je vrienden of collega’s uit en ga de strijd met ze aan in de Humanity House PubQuiz. Speel mee onder het genot van een hapje en een drankje, win mooie prijzen en ontmoet leuke mensen in informele sfeer die interesse hebben in de wereld om ons heen.

 

De Humanity House PubQuiz heeft drie speelrondes, duurt ongeveer 1 uur en kost €100 euro per groep. Bij de prijs inbegrepen zit een presentator en de 1e prijs beker.

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events