Landgoed Groenendaal

Groenendaal 3 2104 WP Heemstede

Meet in Green vergaderarrangementen

  • Periode jan / dec
  • Deelnemers
  • Prijsindicatie Vanaf € 30,00 per persoon

Flexibele vergaderarrangementen vanaf € 30,00 per persoon
Met de flexibiliteit van onze Meet in Green vergaderarrangementen verrassen we u graag; u bepaalt de tijdsduur van de vergadering zonder gebonden te zijn aan vaste dagdelen.

De MiniMeeting biedt twee bijzondere mogelijkheden: met minder dan acht personen in een aparte ruimte vergaderen en/of in minder dan vier uur vergaderen op een tijdstip dat u uitkomt. De enige voorwaarde is dat de MiniMeeting maximaal drie weken van tevoren kan worden geboekt.

De MidiMeeting kan het beste worden vergelijken met een 4-uurs vergaderarrangement met lunch of diner. Tijdens de MaxiMeeting wordt u 12 uur lang in de watten gelegd. Dit is het meest complete all-inclusive arrangement, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. alle vergaderarrangementen zijn uit te breiden met zogenaamde supplementen zodat u zelf kunt bepalen hoe het totale arrangement eruit komt te zien.

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events