• lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Het hele pakket, en dan nog wat meer

Postillion Hotels timmert al enige tijd flink aan de weg. Een jaar terug opende het bijvoorbeeld nog Postillion Hotels & Convention Centre Den Haag waarmee het concern een kwartet aan locaties in alle vier de grote steden compleet maakte. Met het nieuwe Hotel & Convention Centre versterkte Postillion Hotels haar marktpositie op de internationale congresmarkt. En straks biedt Postillion hotels met ‘Postillion Hotel Breda-Biesbosch’ in ‘De Veerse Toren’ ook volop mogelijkheden voor (dagelijkse) events in ons eigen land.

Alles onder één dak voor (inter)nationale conferenties

Waar Postillion Hotels echt trots op is, is hun flexibiliteit en hoge mate van service. De grenzen van jouw event worden enkel bepaald door jouw fantasie. Wil je champagne on ice, een boombox en een danscrew bij je meeting? Geen probleem. Of wil je toch liever de conferentieruimte helemaal voor jezelf, met niets dan een lange dinertafel voor fine dining in het midden en wat smooth jazz op de achtergrond? U vraagt, Postillion Hotels levert.

Met verschillende hotels en aansluitende conferentiecentra biedt Postillion Hotels dé locatie voor (inter)nationale conferenties.Jouw gasten blijven slapen, genieten van het ontbijt en dineren 's avonds in een van de karakteristieke plekken van Nederland. 

Maar het hele pakket bieden in zo’n elegante setting is voor Postillion Hotels niet genoeg. In hun pogingen om hospitality opnieuw uit te vinden en de branche te innoveren, introduceert Postillion Hotels een aantal slimme ideeën om de quality of life van gasten te verbeteren. Want, laten we eerlijk zijn, een vier uur durend seminar of tweedaagse conferentie is soms even vermoeiend als opwekkend. 

Brain Breaks

Stop de presentatie, de workshop of brainstormsessie en geef jezelf en jouw gasten een kleine pauze tussen de meetings door. Door iedereen even uit de stoel te halen en een fysieke activiteit te delen, wordt het brein gestimuleerd. De Brain Breaks zijn prikkelende energizers, die een boost geven aan iedereen die een kleine dip heeft. Laat jezelf bijvoorbeeld helemaal gaan tijdens de Haka Break. Waarbij je onder begeleiding van een Haka professional een aantal krachtige en dynamische stukken uit de beroemde ‘Ka Mate’ oefent tot de deelnemers weer helemaal zijn opgepept. Toch meer op zoek naar je innerlijke rust? Kies dan voor een Yoga Break. Met tien minuten meditatie word je bewust van jouw eigen ademhaling en gedachten. Je komt helemaal tot rust.

In diezelfde gedachtegang heeft Postillion Hotels nog een aantal goede ideeën om meetings efficiënter te maken: Brain Food. Postillion Hotels heeft een uitgebreid menu opgesteld van dranken en voedsel die voedzaam zijn en een goede balans bieden tussen een energierijk en voedzaam dieet. Denk aan kokosnoot bitterkoekjes, wortel walnoot cake, of een pompoen sesamcracker. Het is niet alleen goed breinvoedsel, het smaakt ook nog eens goed.

Maximaal 900 seconden. Dat is de tijd die Postillion Hotels zichzelf geeft om jou uit de brand te helpen tijdens een bijeenkomst. Als je een evenement organiseert bij Postillion Hotels, krijg je er automatisch de garantie bij dat het bevlogen team binnen een kwartier jouw probleem weet op te lossen. Je bent namelijk niet de eerste die koffie over een laptop heen gooit, of een belangrijk snoertje bent vergeten. Geen stress. Postillion Hotels is gespecialiseerd in het verzorgen van congressen en vergaderingen. “Niets is te gek en we verrassen je graag. We vinden het leuk om onze gasten te prikkelen met bijzondere concepten. Of je nou bij ons komt slapen, vergaderen of flexwerken. Wij breken ons brein graag over hoe we het jou naar de zin kunnen maken!"