Pollepleats

De Kat 20 8616 LB Westhem - vlakbij Sneek

Expressief op zolder

  • Periode okt / jan
  • Deelnemers 16-20
  • Prijsindicatie € 245,- p.p.

Zowel introverte als extroverte collega’s staan in het volle licht tijdens dit expressieve arrangement. Twee dagen op de Pollepleats bijeen om te praten, varen, kijken, verbazen, schilderen én een goede sfeer te oogsten.

Boardroom:
Met uw gezelschap vergadert u op ‘zolder’ bij de Pollepleats. Helemaal in de nok van de boerderij is de boardroom gelegen, vanwaar u een inspirerend uitzicht over de Friese meren heeft.

Jopie Huisman museum:
Bij dit arrangement is een bezoek aan het Jopie Huisman museum in Workum inbegrepen. Jopie was handelaar in lompen en metalen, hij schilderde deze - voor de meeste mensen waardeloze - materialen minutieus na. Zijn portretten zijn standbeelden voor de eenvoud, geen wonder dat je door de ogen van Jopie anders naar de wereld leert kijken.

Schilderworkshop:
U vaart op één van de dagen met de fluistersloepen van de Pollepleats naar het mooie Elfstedenstadje Workum. Daar zult u na een rondgang door het museum en geïnspireerd door de oude spullen uit de voormalige opslag van Jopie Huisman, zelf in het zolderatelier aan de slag gaan met verf en doek.

Begeleiding:
U wordt uitstekend begeleid door kunstschilderes Vera Damhuis, zodat ieder met een tevreden werk naar de boerderij terugkeert.

 

Inhoud arrangement:
- Privé gebruik van de boerderij met boardroom en 17 kamers gedurende 2 dagen
- Gebruik van alle apparatuur en audiovisuele middelen
- Schrijfmateriaal
- Onbeperkt warme dranken, frisdranken, wijn en bier
- Mintjes, snoepjes en koekjes
- Ontbijt (1x) en lunch (2x)
- Opgemaakte bedden en handdoeken
- Gebruik fluisterboten en diverse spellen
- Entree Jopie Huisman museum
- Schilderworkshop (2 uren) op zolder bij Jopie

 

De invulling van het diner wordt nader met u besproken.

Aantal deelnemers: 16-20

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events