A Matter of Taste

Bedrijfsinformatie


Herenmarkt 99
1013 EC Amsterdam

Tel: 020 625 75 28
Email: info@taste.nl
www.taste.nl

Wij staan voor kwalitatief, verrassend eten en drinken op hoog niveau voor een goede prijs.

Begin jaren 80 begon 'a matter of TASTE' met het verzorgen van fingerfood bij premières in het Tuschinski theater en het Concertgebouw te Amsterdam. Kort daarop betrok TASTE Het West-Indisch Huis aan de Haarlemmerstraat. Uit de straat, bekend om haar trendbepalende foodshops, haalt TASTE veel inspiratie.

Maar tegenwoordig ligt het bereik van TASTE veel verder als het West-Indisch Huis. Een voorbeeld is de samenwerking met 3 andere cateraars voor 75.000 culinaire arrangementen tijdens SAIL 2015.

Klein begonnen, zijn we na 30 jaar dus uitgegroeid tot een volwaardige partner voor de catering en organisatie van uw evenement . Ons doel is niet om de allergrootste, maar kwalitatief de beste partycateraar en meedenkend eventpartner te zijn.

Wij staan voor kwalitatief, verrassend eten en drinken op hoog niveau voor een goede prijs. We zijn groen en duurzaam waar mogelijk of gewenst en de service is altijd in handen van attente en gastvrije medewerkers.


Cases

Video

Proefboek

Kijk voor meer food inspiratie ook in het nieuwe Proefboek van a matter of TASTE.

Bekijk ons proefboek

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events