't Boshuys

Sonseweg 39 6581 BH Best

Vergaderarrangement

  • Periode jul / jul
  • Deelnemers
  • Prijsindicatie 32,50

Vergaderen in alle rust

Zaal Boszicht is de perfecte locatie voor je vergadering. Het volgende vergaderarrangement kunnen wij aanbieden. In Boszicht kun je in een natuurrijke omgeving in alle rust vergaderen. Wij verzorgen alle voorzieningen welke nodig zijn voor een professionele vergadering of bijeenkomst:

● Een afzonderlijke ruimte
● Gebruik van onze apparatuur zoals; beamer, projectscherm, tv-schermen en eventueel muziek
● Gratis gebruik van WIFI internetverbinding
● Gratis parkeergelegenheid

Tevens hebben jij en de gasten de beschikking over een eigen koffiemachine. Met deze machine maakt je met één druk op de knop lekkere, verse koffie. Naast thee en koffie plaatsen wij voor verfrissing karaffen water op tafel. Je kunt hier onbeperkt gebruik van maken zonder gestoord te worden.

Bovenstaand arrangement kunnen wij aanbieden voor € 32,50 per persoon per dagdeel. Dit is exclusief culinaire invulling en inclusief zaalhuur. Voor de lunch kunnen wij een lunchbuffet verzorgen. Je kunt natuurlijk ook altijd een lunch van de à la carte menukaart bestellen.

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events