Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij Theater aan de Schie:

Theater aan de Schie

Stadserf 1 3112 DZ Schiedam Toon kaart Bezoek website
+ Lees volledige omschrijving
+ Toon alle zalen en ruimtes
+ Toon alle faciliteiten

Impressies

+ Toons alle video's

360 Google Tour

Bereikbaarheid

 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: ja
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: nee
 • Parkeerplaatsen: 0
 • Parkeren in ABC garage

  U slaat direct na de brug rechtsaf de Boterstraat in, dan neemt u de eerste straat links; Kreupelstraat. De parkeergarage bevindt zich dan aan uw rechterhand. Inrijden is mogelijk van ma t/m za van 7.30 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. In deze parkeergarage kunt u contant betalen, via de pinpas, Maestro en Vpay. Het eerste uur is gratis, daarna betaalt u per 20 minuten € 0,50. Het tarief voor een hele dag is € 15,00.

  Wij adviseren u geen gebruik te maken van de gemeentelijke garage (Stadserf garage) onder het theater in verband met oplopende vertragingen bij het in- en uitrijden.

  Parkeren in en rond het centrum
  In en rond het centrum geldt betaald parkeren. Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur, donderdagavond (koopavond) van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. In sector B (het gebied tussen station Schiedam centrum en het theater) geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur. Op zondag is het gratis parkeren, ook op koopzondag.

  Invalide parkeerplaats
  Schuin tegenover het theater en naast de St. Liduina Basiliek is een parkeerplaats speciaal voor invaliden. Hiervoor kunt u niet reserveren.

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events