Dvars
Reguliersdwarsstraat 44
1017 BM Amsterdam


i www.dvars.nl
Volg Dvars op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Dvars
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Dvars

Dvars Amsterdam is een stijlvolle bar, onderscheidend door een hoog niveau qua service en is geschikt voor netwerkborrels, workshops en product lanceringen.


Het personeel wordt intensief getraind door de welbekende horecaprofessional Andrew Nicholls, mede-eigenaar van Dvars. Dvars is de perfecte locatie voor een aperitief na kantooruren, netwerkborrels, bedrijfsfeesten, workshops, product lanceringen, fotoshoots, perspresentaties, jubilea en bijeenkomsten. De locatie heeft een maximale capaciteit van 350 personen, 6 professionele en compleet ingerichte barunits verdeeld over 3 aparte bars, ruime zitgelegenheid, grote keuken, comfortabele rookruimte en een modern licht- en geluidssysteem.

 

Uw collega’s, personeel of relaties ontvangen de beste service bij Dvars. Offertes zullen altijd maatwerk zijn, rekening houdend met de specifieke wensen van uw bedrijf. Aan elk soort evenement dat u in gedachten heeft kan invulling gegeven worden, dankzij ons ervaren en creatieve team. Wij werken nauw samen met een breed scala aan bedrijven, bekende cateraars en verschillende top DJ’s, zodat uw evenement een succes wordt.

 

Een extra service aangeboden aan bedrijven is de mogelijkheid tot het afsluiten van een ‘Corporate Account’, inhoudend 10% korting op het totale bedrag van een zakelijk evenement of uw vaste borrel met het team. U ontvangt een factuur voor uw genoten consumpties zodat deze makkelijk met uw administratie kan meelopen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

In de tussentijd zijn u en uw collega’s altijd welkom voor een borrel, bijeenkomst of speciale gelegenheid. Relax en laat u verwennen door ons.

 

Voor het afhuren of het reserveren van een gedeelte van de bar, hoeft u geen locatiehuur te betalen tenzij u het gaat om exclusiviteit. 

 

Wij introduceren AFTERwork, iedere vrijdag vanaf 16.00u. De beste cocktails, maar ook een perfect getapt biertje gecombineerd met lekkere snacks. Wilt u hiervoor een tafel of vaste plek reserveren en heeft u behoefte aan bottle service, laat het ons weten via email of telefoon.

Wij hopen u snel te zien bij Dvars!


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Dvars 199 350
Foto's van deze locatie
Dvars Algemene impressie
Dvars Interieur
Dvars Andrew Nicholls
Dvars Interieur
Dvars Bar
Dvars Interieur bar
Dvars Interieur bar
Dvars Interieur
Dvars Aquarium
Dvars Cocktails
Dvars Food
Dvars Cocktails
Dvars Music
Dvars Service
Locatie op kaart