AFAS Live

AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101 DS AMSTERDAM ZUIDOOST


e sales@afaslive.nl
i https:www.afaslive.nl/zak...
Volg AFAS Live op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

AFAS Live
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

AFAS Live

Op zoek naar een dynamische locatie voor een groots evenement? AFAS Live is dé evenementenlocatie in Amsterdam.


Hier worden evenementen van 250 tot 5.500 personen een klinkend succes. Een zakelijk evenement in AFAS Live biedt de gelegenheid om gasten steeds weer opnieuw te verrassen.

 

AFAS Live in Amsterdam: Hèt podium voor uw zakelijk evenement.

AFAS Live is nationaal en internationaal bekend als dé moderne muziektempel waar artiesten fantastisch tot hun recht komen door de ongeëvenaarde akoestiek. Niet alleen concerten komen hier tot hun recht: de slimme logistiek en inrichting maken het een unieke locatie om zakelijke evenementen optimaal te laten verlopen. Van awardshow, modeshow, personeelsfeest, plenaire bijeenkomst, productpresentatie, diner, theatershow of TV show: in de grote zaal, de Black Box, pakt ieder evenement groots uit.

 

Black Box

De Black Box is de grote zaal op de begane grond van AFAS Live. De royale  rechthoekige ruimte dankt haar naam aan het ‘black box-principe’. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. De ruime, lege, zwarte Black Box heeft geen eigen decoraties. Heel praktisch, want met het aanbrengen van de juiste sfeerverlichting is de zaal in een handomdraai tot iedere sfeer te transformeren.   

Verder beschikt de Black Box over een vast balkon met 656 stoelen en een uitschuifbare tribune waar maximaal 832 personen plaats op kunnen nemen. De Black Box heeft twee VIP loges. De eerste VIP loge beschikt over 54 luxe stoelen en een buffet bar, de tweede loge beschikt over 34 stoelen en een buffet bar. In totaal heeft de Black Box de mogelijkheid om 3.600 gasten een zitplaats of 5.500 gasten een staplaats te bieden.

 

Beat Box

De Beat Box is een grote driehoekige zaal van 500 m2 op de eerste verdieping. De speciale VIP-ingang biedt de mogelijkheid om gasten op persoonlijke wijze te verwelkomen. De drie grote ronde ramen aan de voorzijde bieden zicht op de ArenA Boulevard. Door een speciale constructie kunnen de ramen worden verduisterd, waardoor de aanwezige sfeerverlichting de Beat Box ieder moment van de dag de juiste sfeer kan geven. Verder biedt deze ruimte een groot projectiescherm van 9x5 meter waarmee u de mogelijkheid heeft om uw presentatie op spectaculaire wijze te projecteren. De Beat Box is voorzien van een garderobe met een capaciteit van 1600 jassen.

 

Foyer

De Foyer op de begane grond maakt alleen al indruk door de grote getallen. De 110 meter lange en 15,5 meter hoge Foyer heeft een 16 meter brede transparante voorgevel . De zaal is voorzien van een vaste 16 meter lange bar en een grote ruime garderobe met een capaciteit van 1200 jassen.

De aanwezige panoramalift is er speciaal om rolstoelgebruikers comfortabel naar de overige verdiepingen te brengen. De unieke afmetingen maken de ruimte extra geschikt voor bijzondere evenementen met unieke settings. 

 

Match Box

De moderne inrichting van de Match Box is praktisch: een warme houten vloer in combinatie met mooi artwork op de wanden. Door de aanwezige sfeerverlichting is de ruimte uit te lichten tot elke gewenste sfeer. De Match Box, die zich bevindt in de Beat Box, is een hoger gelegen ruimte van 75m² welke door een trap via de foyer bereikbaar is.

Ook bij niet-openbare evenementen is AFAS Live een rookvrije locatie, waarbij één uitzondering kan worden gemaakt: de Match Box. Door toepassing van een hoogwaardig luchtzuiveringssysteem blijven geen rookluchten in de ruimte achter. Dit maakt het mogelijk de Match Box tijdens evenementen als rookruimte in te zetten.

 

Legends Lounge

In de Legends Lounge begint een onvergetelijke avond uit voor u en uw zakelijke relaties. De Legends Lounge is een sfeervolle ruimte die zakelijke gasten de gelegenheid biedt om voorafgaand aan een concert te netwerken, borrelen of dineren. Bedrijven hebben de mogelijkheid om in een besloten en trendy atmosfeer hun eigen relaties uit te nodigen voor een leuke avond live entertainment; van concert tot comedy en van family entertainment tot dance. 

 

Bereikbaarheid

Gelegen aan de ArenA Boulevard omringd door de A1, A2, A9 en A10 en omgeven door meer dan 7.000 parkeerplaatsen en een intercity trein-/metrostation op 2 minuten afstand, is AFAS Live de ideale locatie voor de meest uiteenlopende evenementen van 250 tot 5.500 personen.

 

Informatie aanvragen

Wilt u graag informatie over de mogelijkheden tot het organiseren van een evenement in AFAS Live? Neem dan vrijblijvend contact op via het informatieformulier of kijk op www.afaslive.nl/zakelijk. 


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Black Box
Black Box
3.000 17 0 3.600 1.250 5.500
Foyer
Foyer
1.000 15,5 0 0 0 0
Beat Box
Beat Box
500 10,8 0 450 300 700
Foto's van deze locatie
AFAS Live Algemene impressie
AFAS Live Black Box Awardshow
AFAS Live Black Box Personeelsfeest
AFAS Live Black Box Productpresentatie
AFAS Live Black Box TV Show
AFAS Live Black Box Sitting Dinner
AFAS Live Beat Box Aftershow
AFAS Live Black Box Theatershow
AFAS Live Beat Box Plenaire Bijeenkomst
AFAS Live Beat Box Productpresentatie
AFAS Live Beat Box Sitting Dinner
AFAS Live Restaurant First
AFAS Live Foyer
AFAS Live Foyer Ontvangstruimte
AFAS Live Entree
AFAS Live Legends Lounge
AFAS Live Match Box
AFAS Live Voorgevel
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: ja
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 7000
Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Industrieel, Zakelijk
 • Eigen catering mogelijk: ja
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: nee
 • Invalidentoegankelijk: ja