Amrâth Hotel Maarsbergen

Woudenbergseweg 44 3953 MH Maarsbergen

Herfst Voordeel Arrangement

  • Periode okt / jan
  • Deelnemers
  • Prijsindicatie 47.50 p.p.

Voordelig vergaderen in de herfst bij Amrâth Hôtels!

In Amrâth Hotel Maarsbergen bieden wij dit najaar een herfst voordeel- arrangement aan voor uw zakelijke bijeenkomsten. Dit hotel is uitstekend bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Het 8- uurs Herfst Vergaderarrangement is inclusief zaalhuur, onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende de dag & onze speciale herfstlunch bestaande uit luxe broodjes of een lunchbuffet . Daarnaast wordt u ontvangen met een heerlijk huisgemaakte appelflap om de bijeenkomst goed te starten. Voor dit arrangement betaalt u slechts € 47,50 p.p. in Amrâth Hotel Maarsbergen. Deze aanbieding is geldig voor bijeenkomsten vanaf 8 personen en is te boeken tot 30 november 2011. Ook is dit arrangement in een 4-uurs en 12-uurs variant te reserveren.

Voor meer informatie over onze herfst voordeel arrangementen of een offerte op maat, kunt u contact opnemen met de reserveringsafdeling van het desbetreffende hotel.

Amrâth Hotel Maarsbergen: 0343-475525 sales@hotelmaarsbergen.nl

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties.

Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events