Amrâth Hotel Maarsbergen

Woudenbergseweg 44 3953 MH Maarsbergen

Herfst Voordeel Arrangement

  • Periode okt / jan
  • Deelnemers
  • Prijsindicatie 47.50 p.p.

Voordelig vergaderen in de herfst bij Amrâth Hôtels!

In Amrâth Hotel Maarsbergen bieden wij dit najaar een herfst voordeel- arrangement aan voor uw zakelijke bijeenkomsten. Dit hotel is uitstekend bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Het 8- uurs Herfst Vergaderarrangement is inclusief zaalhuur, onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende de dag & onze speciale herfstlunch bestaande uit luxe broodjes of een lunchbuffet . Daarnaast wordt u ontvangen met een heerlijk huisgemaakte appelflap om de bijeenkomst goed te starten. Voor dit arrangement betaalt u slechts € 47,50 p.p. in Amrâth Hotel Maarsbergen. Deze aanbieding is geldig voor bijeenkomsten vanaf 8 personen en is te boeken tot 30 november 2011. Ook is dit arrangement in een 4-uurs en 12-uurs variant te reserveren.

Voor meer informatie over onze herfst voordeel arrangementen of een offerte op maat, kunt u contact opnemen met de reserveringsafdeling van het desbetreffende hotel.

Amrâth Hotel Maarsbergen: 0343-475525 sales@hotelmaarsbergen.nl

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events