ARTIS

ARTIS
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam


e evenementen@artis.nl
i www.artis.nl/eveneme...

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

ARTIS
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

ARTIS

Uw evenement in ARTIS daar komen natuur, cultuur en erfgoed samen.

Een feest in het Aquarium, vergaderen onder toeziend oog van oud-ARTIS-directeuren, genieten van een ontvangst omringd door bladeren van de honingboom. Zowel kleine als grote groepen zijn welkom in ARTIS. Op elk tijdstip, in ieder seizoen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze zalen en de mogelijkheden: 

AQUARIUM
Een van de pronkstukken van ARTIS, dit monumentale gebouw met de zuilen en de bijzondere trappen. De verstilde onderwaterwereld is het perfecte decor voor een spectaculaire presentatie of een bijzonder diner.

 

HUIZE WELGELEGEN
Huize Welgelegen is een authentiek, deels houten huis met een centraal gelegen gang, verschillende opkamers, een grote woonkeuken en verschillende slaapkamers en een vergaderkamer. Dat alles maakt het een zeer sfeervol huis, midden in de stad. Hartje Amsterdam, maar in de boezem van natuur. Maak een droom waar en ervaar ARTIS bij dag … en bij nacht!

 

BLAUWE STERRENZAAL
U bevindt zich in deze zaal tussen hemel en aarde. Sterren aan de wanden en fonkelend in de kroonluchter en een aarde vol dieren en planten op het tapijt onder uw voeten. Geschikt voor een onvergetelijk feest, een inspirerende vergadering, een sfeervol huwelijk.

 

STICHTINGSKAMER
Dit was de werkkamer van de oprichter van ARTIS, G.F.Westerman. Deze ruimte is altijd al een plek van organiseren, nadenken en toekomstplannen maken geweest. Geschikt voor een intieme vergadering, diner of ontvangst. De Stichtingskamer kan een geheel vormen met andere vertrekken op de begane grond.

 

BAMBOEKAMER
Kijk vanuit deze voormalige adjunctdirecteurskamer uit op de gouden adelaars van de Hoofdentree van ARTIS. Presenteer, vergader of overleg in de Bamboekamer. De Bamboekamer is gelegen in het Noord Paviljoen van de Ledenlokalen. Het behang werd geïnspireerd op de grassoort bamboe in het ARTIS-Park. Aan de muren zijn unieke kunstwerken uit de ARTIS-collectie te zien.

 

HONINGBOOM VESTIBULE
De Honingboom Vestibule is gelegen in het Noord Paviljoen en verleent direct toegang tot de Stichtingskamer, Bamboekamer en Platanen Salon. Laat dit ook uw centrale plek voor ontvangst bij feest, vergadering of diner zijn.

 

PLATANEN SALON
Voer een ontspannen gesprek onder een hemelsblauw plafond uit 1872. Geschikt voor een ongedwongen samenzijn, ter afwisseling van een vergadering, diner of bijeenkomst.

 

Wij maken graag een voorstel op maat voor uw evenement. 
De mogelijkheden bespreken voor het organiseren van uw evenement? Neemt u gerust contact op met Steff of Svairin telefonisch of via de mail , maar het informatieformulier invullen kan natuurlijk ook.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Aquarium
Aquarium
280 200 600
Blauwe Sterrenzaal
Blauwe Sterrenzaal
125 75 50 100
Stichtingskamer
Stichtingskamer
37 10
Bamboekamer
Bamboekamer
33 14
Foto's van deze locatie
ARTIS Algemene impressie
ARTIS Aquarium
ARTIS Ledenlokalen
ARTIS Hal leden lokalen
ARTIS Blauwe sterrenzaal
ARTIS Stichtingskamer
ARTIS Huize Welgelegen
ARTIS Bamboekamer
ARTIS Platanensalon
ARTIS Huize Welgelegen
ARTIS Huize Welgelegen
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: ja
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: ja
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 300
 • Parkeer suggestie:
  ARTIS beschikt over een eigen parkeerterrein. Bezoekers van ARTIS kunnen gebruikmaken van een voordelige parkeertarief. Vanaf het parkeerterrein is he ... lees meer »
Bijzonderheden
 • Interieur: Klassiek, Historisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: ja
 • Invalidentoegankelijk: ja