Beachclub No5

Boulevard Paulus Loot strandafgang 5 2042 AA Zandvoort

Vergadering

  • Periode jan / jan
  • Deelnemers
  • Prijsindicatie

Op zoek naar een reden om een feestje te geven? U hoeft niet verder te zoeken. Aan het strand van Zandvoort is alles een feestje. Zowel de locatie als het team van Beachclub No5 bezorgen u de ingrediënten om uw feest onvergetelijk te maken.

Ons paviljoen bestaat uit 2 zalen, een lounge met vide en een ruim terras met zeezicht. Het terras kan gedeeltelijk overdekt worden. Door de vele mogelijkheden die het pand biedt, is onze locatie geschikt voor vele doeleinden, zoals: vergaderingen, bruiloften, bbq, diners en feesten.

Onze locatie is zowel per ruimte als ook in zijn geheel te reserveren. De gezellige inrichting is uitermate geschikt voor intieme partijen, maar ook voor grote groepen beschikt de beachclub over alle nodige factoren.

Bel of email ons voor persoonlijk gesprek of kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven van onze prachtige locatie. Ons gemotiveerde en gastvrije personeel staat u graag te woord. Niets is te gek.

Wij zijn het gehele jaar door geopend!

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events