Beeld & Geluid

Media Parkboulevard 1 1217 WE Hilversum

BEELD & GELUID ONTDEKKEN

  • Periode jan / dec
  • Deelnemers - 15-60
  • Prijsindicatie € 28,00 p.p.

In dit spannende en afwisselende uitje gaat u op ontdekkingsreis. In een rondleiding maakt u kennis met het unieke gebouw van Beeld & Geluid en de ‘wall of fame’ waarop diverse iconen van de televisie te zien zijn. U krijgt een indruk van de gigantische omvang van de nationale televisie- en audioarchieven, die in een ‘canyon’ van zestien meter diep worden
bewaard. Ook hoort u op welke manier deze schatkamer, die al meer dan 700.000 uur aan beeld en geluid omvat, wordt gebruikt en hoe het materiaal wordt bewaard voor de toekomst.

Daarna is het tijd voor actie in Beeld & Geluid. Kies zelf een bekende Nederlander, die u virtueel door onze wereld van radio en televisie leidt. Presenteer zelf het nieuws, word quizmaster, dj of vj en maak uw opkomst door de showdeur. De resultaten en opnames van alles wat u doet slaan wij voor u op en die staan bij thuiskomst voor u klaar op het web.
Van Kooten en De Bie, de traan van Máxima, het afscheid van Swiebertje, Jim en Jamai in de eerste Idols finale of Robben op het WK van 2010. Herleef al die indrukwekkende, mooie en ontroerende televisiemomenten bij Beeld & Geluid.

programma
beeld & geluid ontdekken
• ontvangst met koffie/thee met een tv-gebakje
• rondleiding door Beeld & Geluid
• bezoek Beeld & Geluid experience
• (let op: de volgorde van de onderdelen kan variëren)

duur: gemiddeld 4 uur
groepsgrootte: min. 15 en max. 60 personen (grotere groepen in overleg)

Aantal deelnemers: - 15-60

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events
Bestel nu gratis het Inspiratieboek Locaties