Circl

Circl
Gustav Mahlerlaan 1B
1028 PP Amsterdam


e reserveren@circl.nl
i www.circl.nl
Volg Circl op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Circl
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Circl

Welkom in Circl

Tussen de hoge torens van de Zuidas in Amsterdam vind je een groene oase waar circulariteit centraal staat: Circl. Een unieke locatie waar twee werelden samenkomen: bedrijfsleven en maatschappij.

Circl is volledig gebouwd volgens circulaire principes, met hergebruikte én herbruikbare materialen. Een living lab waar we experimenteren met innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. Iedereen is van harte welkom om in Circl te werken, te eten en je te laten inspireren.

 

Ruimtes die prikkelen

Circl is de perfecte plek voor al je creatieve brainstorms, teamsessies en offsites. Voor elk evenement hebben we passende ruimtes. De vergaderruimtes in de basement zijn allemaal verschillend ingericht, sommige met historische meubels en altijd met items uit de bijzondere kunstcollectie.

De capaciteit van de ruimtes varieert van: 12 tot 150 personen en meerdere vergaderopstellingen zijn mogelijk o.a. Cabaret opstelling voor Circl 0 , 72 pers. Circl 3, 28 pers. Circl 8 en 9, 20 pers.

 

Circulaire beleving

Als je bij ons binnenkomt zie je veel hout, lichte ruimtes, duurzaam design en kunst. Circl is een niet alledaagse eventlocatie gebouwd volgens circulaire principes. In het gebouw zie je veel hergebruikte materialen, duurzame innovaties én alles is demonteerbaar.

 

Culinair genieten

Onze chefkok Rudolf Brand kookt volgens circulaire principes en experimenteert in de keuken met duurzame kooktechnieken zoals fermenteren en wekken. Groenten en lokale producten staan in de hoofdrol en het aanbod is seizoensgebonden.  Boek je bij ons een vergaderruimte met lunch, dan geniet je van heerlijke shared buffet met  schalen vol salades , groenten en broodjes. Door te delen gaan we samen voedselverspilling tegen.

 

Geef je gasten kennis mee

 • Maak van je evenement of vergadering een beleving met een rondleiding of presentatie over Circl en het circulaire gedachtegoed 
 • Dagelijks komen er allerlei verschillende partijen in Circl samen: van koplopers op het gebied van circulaire economie, changemakers en interessante start ups tot betrokken burgers. Verbreed je netwerk bij ons!

 

Interesse in Circl?

Wij denken graag met je mee over een duurzame invulling van je evenement en de mogelijkheden in Circl. Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op!


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Circl 0 263 126 150
Circl 1
Circl 1
38 10
Circl 2
Circl 2
34 14
Circl 3
Circl 3
69 28 50
Circl 4 82 26 70
Circl 5 49 20
Circl 6 46 22
Circl 7 46 22
Circl 8 62 16 60
Circl 9 62 20 60
Foto's van deze locatie
Circl Algemene impressie
Circl Weckpotten
Circl restaurant
Circl Rooftopbar
Circl Chefkok Rudolf Brand
Circl Gebaarista
Circl Vergaderkamer
Circl Restaurant
Circl Daktuin
Circl Vergaderkamer
Circl Vergaderkamer
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: nee
 • Nabij luchthaven: nee
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: nee
 • Parkeerplaatsen: -
 • Parkeer suggestie:
  Circl is erg makkelijk bereikbaar. Vanaf het NS station Amsterdam Zuid loop je in een paar minuten naar Circl. Op station Amsterdam Zuid stoppen ook m ... lees meer »
Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Industrieel
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: nee
 • Invalidentoegankelijk: ja