Claus Park Collection

Bosweg 19 2131 LX Hoofddorp

Barraca - The Experience | Incl. 1 uur bowlen en drankarrangement

  • Periode jan / dec
  • Deelnemers 180
  • Prijsindicatie 59,95 Per persoon / per dag

Zoekt u een bijzondere invulling voor uw bedrijfsfeest of evenement, dan is een combinatie tussen een gezellig potje bowlen en de unieke foodbeleving in Barraca een aanrader. Het arrangement wordt gecombineerd met een 3 uur drankarrangement (incl. binnenlands gedistilleerd).

 

Met Barraca The Experience gaat u met uw gezelschap 1 uur bowlen op een van onze gloednieuwe bowlingbanen. Vervolgens geniet u van een heerlijk tweegangen Churrasco Rodizio menu. Een avond uit in Barraca begint aan de bar met uitzicht op de grote grills. Daarna gaat u langs de fresh market table, waar een ruime keuze aan meer dan 40 verse voor- en bijgerechten staan gepresenteerd.

 

Onze passadores, getraind door de bekende grillmaster uit Brazilie, lopen continu rond met verschillende grote spiesen. U kunt kiezen uit rund-, lams-, varkensvlees, worstjes en gevogelte van de traditionele Churrasco Grill. De passadores snijden op verzoek een mooi stuk vlees voor u aan tafel af. 

 

Barraca The Experience arrangement á 55.95 per persoon:

-       Churrasco Rodizio met fresh market table

-       1 uur bowlen

-       3 uur drankarrangement (incl. binnenlands gedistilleerd)

Aantal deelnemers: 180

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events