De Basiliek

De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal


e info@basiliekveenendaal.nl
i https:basiliekveenendaal....
Volg De Basiliek op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

De Basiliek
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

De Basiliek

Congres- en Evenementencentrum De Basiliek in Veenendaal heet u van harte welkom! Graag bieden wij een plaats aan uw bijeenkomst of event. Voor elke groep tussen de 2 en 1500 personen bieden wij graag een passende ruimte.

In Romeinse tijden was een Basiliek een gebouw met een belangrijke gemeenschapsfunctie; een plek waar men elkaar ontmoette. 

Basiliek Veenendaal is een zalencomplex met een moderne uitstraling, m aar die belangrijke gemeenschapsfunctie van oudsher willen wij onze klanten nog steeds bieden. Een plek waar men zich direct na binnenkomst welkom voelt. Met functionele ruimtes voor elke groep, voorzien van alle gemakken. We proberen ons vooral te onderscheiden doordat we graag net een stapje extra voor u doen en maatwerk leveren. Het motto voor onze mensen is: "alles kan". En alles tegen zeer concurrerende tarieven.

De  entree naar de ruime Foyer geeft u gelijk een goed beeld van de sfeer van de rest van het pand.

Een groots concert, een chique beurs, een kleinschalige vergadering, een bruiloft op ons parkeerdek, een spectaculaire dinnershow, een klantendag met alles erop en eraan, niets is ons te gek en ‘kan niet bestaat niet’.

In al uw ideeën denken wij graag met u mee om uw evenement volledig naar uw wensen te laten slagen.

 

Zalen

Onze Grote Zaal is geschikt voor groepen tot 1500 personen en beschikt over een fantastisch podium met ruime backstageruimtes. De zaal is zo ingedeeld dat het podium vanaf iedere zitplaats uitstekend te zien is.

Organiseert u een beurs? Dan halen we de stoelen uit de zaal en heeft u maar liefst 1.040m2 aan vloeroppervlak en in combinatie met de aangrenzende Foyer zelfs 1.700m2!

Daarnaast hebben we de Kleine Zaal, een ruimte met een variabel podium en ook hier de beschikking over een backstageruimte. Deze zaal is ruim genoeg voor gezelschappen tot 300 personen en zeer geschikt als trouwlocatie, lezing, congres of de wat intiemere concerten.

Op de 2e verdieping bevindt zich Het Forum, een grote, informele ruimte voorzien van een eigen bar en toiletgroep. Ook hier desgewenst de beschikking over een variabel podium. Een unieke ruimte voor brainstormsessies, recepties, vergaderingen in een net wat informelere sfeer, kortom een ruimte met vele mogelijkheden.

Op de begane grond hebben we de beschikking over meerdere vergaderzalen/cursusruimtes, elk in eigen sfeervolle stijl ingericht, passend bij de ruimte. Deze zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 75 personen.

 

Catering

Uiteraard nemen wij u ook de volledige zorg van catering uit handen. In nauw overleg zorgen we voor catering op maat, van eenvoudig tot zeer luxe, geheel naar uw eigen smaak, wensen en budget.

 

Techniek

Voorzien van de meest moderne techniek is ook op technisch gebied alles mogelijk. U geeft uw wensen aan, wij zorgen voor de uitvoering.

 

Bereikbaarheid

Direct gelegen aan de A12 is de Basiliek uitstekend bereikbaar per auto. Parkeren kan kosteloos in onze ruime eigen parkeergarage of op een van onze omringende parkeerterreinen.

Ook wanneer u met het openbaar vervoer komt, is de Basiliek zeer gunstig gelegen. Treinstation Veenendaal-De Klomp is op loopafstand en wilt u toch liever met de bus, een halte bevindt zich praktisch voor de deur.

 

Contact

Hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor uw eigen, op maat verzorgde, evenement. Neemt u daarvoor contact met ons op via het informatieformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wij heten u van harte welkom in Basiliek Veenendaal!


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Grote Zaal
Grote Zaal
1000 12 250 1420 500 1420
Foyer
Foyer
600 3 0 0 150 250
Kleine Zaal
Kleine Zaal
400 4 50 300 100 300
De Taverne
De Taverne
100 3 30 75 40 75
Maxentiuskamer
Maxentiuskamer
50 3 20 0 0 20
Constantijnkamer
Constantijnkamer
100 3 20 60 30 60
Het Forum
Het Forum
350 3 40 250 50 250
Aemiliakamer
Aemiliakamer
90 3 20 40 25 40
Pietrokamer
Pietrokamer
70 3 20 40 25 40
Foto's van deze locatie
De Basiliek Algemene impressie
De Basiliek Balkon
De Basiliek Grote Zaal 1
De Basiliek Grote Zaal 2
De Basiliek Foyer
De Basiliek Foyer 1
De Basiliek Kleine Zaal
De Basiliek Kleine Zaal
De Basiliek Constantijn
De Basiliek Taverne
De Basiliek Maxentiuskamer
De Basiliek Forum
De Basiliek Common Linnets
De Basiliek Bar
De Basiliek Foyer Lunch
De Basiliek Pink Floyd project
De Basiliek Festival
De Basiliek Business Ontbijt
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: nee
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 588
 • Parkeer suggestie:

  Parkeren is gratis in onze eigen parkeergarage.

Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Industrieel, Zakelijk
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: nee
 • In-/outdooractiviteiten: ja
 • Invalidentoegankelijk: ja