Delirium Café Amsterdam

Piet Heinkade 4-6-8 1019 BR Amsterdam

Huur je eigen café in Amsterdam

  • Periode jan / jan
  • Deelnemers 15 - 80
  • Prijsindicatie € 850,- per dagdeel

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor een bedrijfsborrel, privédiner, proeverij, presentatie, workshop of feest? Dan is het concept: “Huur je eigen Café” bij uitstek geschikt voor jullie! Je kunt bij ons een privéruimte huren in Amsterdam, je verjaardag vieren of bijvoorbeeld een promotiefeestje in Amsterdam organiseren.

Ruimtes Kootje & Loesje
We beschikken over een tweetal privéruimtes, die ieder hun eigen sfeer en karakter hebben. De ruimtes Kootje en Loesje kunnen afzonderlijk worden gehuurd. Deze ruimtes kunnen echter ook als een grote ruimte worden afgehuurd, doordat er een schuifwand tussen beide ruimtes is geplaatst. Privéfeesten kunnen hier dan ook goed georganiseerd worden, waarbij veel gasten uitgenodigd kunnen worden!

Kootje is het kleine broertje van Délirium en heeft naar wens elf typische Nederlandse bieren op de tap. De inrichting van dit Amsterdamse café is sfeervol en intiem, waardoor veel groepen zich hier thuis voelen. Café Kootje is geschikt voor groepen tot 50 personen en heeft een privéterras met uitzicht over het IJ. Ook is het mogelijk aan te meren met de boot aan dit terras! Tijdens de zomer organiseren wij hier met veel plezier barbecues.  Bij ons is overdekt barbecueën ook mogelijk, dus weer of geen weer, genieten kun je hier altijd! 
Daarnaast is de ruimte Café “Loesje” in augustus 2015 geopend, waardoor er in totaal ruim 150 gasten kunnen worden ontvangen. Deze ruimte heeft een eigen bar en een Amsterdams en informeel karakter, waardoor deze ruimte zich uitstekend leent voor borrels en verjaardagen. Als je graag je verjaardag wil vieren in Amsterdam, dan zit je bij ons op een zeer geschikte plek.

Mogelijkheden en opstellingen
Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zodat wij het café kunnen aanpassen naar jullie wens. Van theater opstelling tot borrel en van dineropstelling tot vergadering. Informeer naar de mogelijkheden, zodat jij binnenkort ook een privéruimte kunt huren in Amsterdam! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en staan voor je klaar.

Omzetgarantie
In je eigen café  kunnen wij onder andere een bierproeverij, bierquiz, diner of borrel organiseren. Maar de deuren staan ook open voor verjaardagen, vergaderingen, games en feestavonden. Voor het gebruik van deze ruimtes wordt geen zaalhuur gevraagd. We werken enkel met een omzetgarantie van € 850,- per ruimte per dagdeel, welke kan worden ingevuld met hapjes & drankjes naar wens. Alle feesten in Amsterdam zijn vanaf nu een groot succes als je deze op onze locatie laat plaaatsvinden.

Aantal deelnemers: 15 - 80

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events