DierenPark Amersfoort

B. Wuytierslaan 224 3819 AC Amersfoort

Huwelijk

  • Periode jan / dec
  • Deelnemers
  • Prijsindicatie

Ja, ik wil!

Beleef de mooiste dag van uw leven in de bijzondere sferen van het DierenPark, tussen ruim 1500 dieren. Ook voor een uitgebreid huwelijksdiner en een bruisende feestavond bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele DierenPark een officïele trouwlocatie. Wat te denken van de Savanne, het olifantenverblijf 'Rijk der Reuzen' of in de Stad der Oudheid. We laten u graag de unieke locaties zien.

Trouwen tussen de dieren

Vandaag is de mooiste dag van uw leven; u geeft elkaar het jawoord in het Paleis van Koning Darius in het hart van de Stad der Oudheid. De tijgers, jakhalzen en gieren zijn de wel heel speciale getuigen van de huwelijksceremonie. Brandende kaarsjes en uitgestrooide rozenblaadjes maken de bijzondere sfeer compleet.

Een blijvende herinnering

De ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt de huwelijksplechtigheid te midden van de dieren en de andere genodigden. Samen snijdt u de bruidstaart aan, waarna u met de fotograaf het DierenPark in gaat voor een blijvende herinnering aan uw trouwdag. Over uw gasten hoeft u zich geen zorgen te maken; verhalenvertellers kunnen hen meenemen voor een inspirerende rondleiding langs de dieren.

Uw diner en bruiloftsfeest

Na het officiële deel kunt u deze feestelijke dag voortzetten in één van onze thematisch ingerichte feestzalen. Denk hierbij aan een uitgebreid diner, een receptie en een feestavond.

Programma op maat

Wij maken het feestelijke programma speciaal voor u op maat en geven daarbij graag advies. Het gehele park is een officiele trouwlocatie. Vindt uw plechtigheid plaats bij de Savane of zelfs in het binnenverblijf van de olifanten; het 'Rijk der Reuzen'? Uw trouwdag wordt van begin tot eind door ons begeleid. Dit betekent optimaal genieten voor u én uw gasten.

Trouwen in DierenPark Amersfoort, een dag om nooit te vergeten!

Meer weten?

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events