DierenPark Amersfoort

B. Wuytierslaan 224 3819 AC Amersfoort

Ontbijthoppen

  • Periode okt / jan
  • Deelnemers 20/100
  • Prijsindicatie 45,00

Met een heerlijk ontbijt bij de dieren begint u uw dag goed. Dit is ook meteen een goede basis voor de rest van de dag!

Programma

Al voor de officiële openingstijd openen wij onze poorten voor u. Er staat u een ochtend vol verrassingen te wachten. Ontbijt bij de dieren die net wakker zijn en geniet van het park in haar volle ochtendglorie! We beginnen de wandeling met een kopje thee met honing bij de beren. Daarna eten we cornflakes en cruesli bij de chimpansees die op hun beurt een lekker fruitontbijt krijgen. Samen met de maki's krijgt u een frisse fruitsalade en bij de leeuwen sluit u aan bij hun stevige vleesontbijt. Na het bezoek aan de roofdieren gaat u richting de uitgestrekte vlaktes van de Savanne waar wij een sandwich met kaas en een heerlijk glas melk serveren. Dan zijn de olifanten nog aan de beurt voor een lekkere krentenbol en ontbijtkoek met een heerlijke kop dampende koffie.

AanvangstijdOntbijthoppen start in de winter- en zomerperiode op verschillende tijdstippen. In de winterperiode begint het programma om 08.45 uur en eindigt het om 11.00 uur. In de zomerperiode start het programma om 07.45 uur en duurt tot 10.00 uur.

Na deze enerverende ochtendprogramma's kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan DierenPark Amersfoort. Ontwaken met de Dieren en Ontbijthoppen vormen ook een uitstekende basis voor bijvoorbeeld een vergadering of familiedag.
Deze programma's worden speciaal georganiseerd voor gezelschappen vanaf 20 volwassenen.

Bent u geen ochtendmens? Dan is Dieren naar Bed Brengen wellicht iets voor u!

Aantal deelnemers: 20/100

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events