Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8 3041 JG Rotterdam

Dag arrangementen

  • Periode nov / mrt
  • Deelnemers - vanaf 20
  • Prijsindicatie € 20,00,- vanaf

Samen op stap in Rotterdam. Met collega’s, relaties, familie of met een groep een inspirerende dag beleven? Diergaarde Blijdorp is een bijzondere locatie voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, familiedag of -feest, teambuilding, … 

Er zijn diverse groepsarrangementen : compleet verzorgd, eenvoudig te reserveren én ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. U kunt de dag zo uitgebreid maken als u maar wilt, de arrangementen zijn ook te combineren. Wanneer u niet voor een van de arrangementen kiest, kunt u met uw gezelschap profiteren van een aantrekkelijke groepsentree van € 20,- p.p. vanaf 20 personen.

Ontvangst-arrangement ‘De Tetterende Olifant’
€ 27,50* p.p. voor gezelschappen van 35 tot 100 personen.
Dagje Blijdorp met  een gezamenlijk ontvangst met koffie en gebak.

Lunch-arrangement ‘De Hongerige Leeuw’
€ 38,00* p.p. voor gezelschappen van 35 tot 100 personen.
Hongerig geworden van alle indrukken die u op doet in de Diergaarde? Geniet van een gezamenlijke lunch midden tussen de dieren. De lunch wordt vanaf een buffet geserveerdbestaat uit onder andere:

croissants, diverse soorten biologische broodjes en brood,  divers hartig en zoet beleg en een hartige snack, inclusief koffie en thee 

Eventueel is het mogelijk om tegen een meerprijs van € 2,00 per persoon de lunch uit te breiden met melk/karnemelk naar keuze voor het gehele gezelschap.

Het arrangement kan worden uitgebreid met een koffie ontvangst in restaurant met een kopje koffie en een keuze uit een assortiment gebak à  € 4,95 per persoon. (o.b.v. uitbreiding voor het gehele gezelschap).

Lunch-arrangement ‘De Hongerige Leeuwenwelp’ voor kinderen
€ 25,00* p.p. (voor gezelschappen van 35 tot 100 personen.
Toegang tot Diergaarde Blijdorp voor kinderen van 3 t/m 12 jaar incl. kindermenu. Het kindermenu bestaat uit:

Beker patat frites, kipnuggets,  een flesje Sisi No Bubbles en een raketijsje  

Prijzen p.p.:
De Tetterende Olifant   € 27,50 per persoon
De Hongerige Leeuw    € 38;00 per persoon
De Hongerige Leeuwenwelp (3 t/m 12 jaar)  € 25,00 per persoon 

Arrangementen zijn te reserveren voor gezelschappen vanaf 35 personen tot maximaal 100 personen (alle prijzen zijn inclusief entree, maar exclusief parkeren. Alle bedragen zijn incl. BTW)

Uitbreidingen:
Melk en karnemelk   € 2,00 per persoon 
Koffie ontvangst        € 4,95 per persoon (1 kopje koffie met gebak of voor de kinderen frisdrank met kindermuffin)

Supplementen
Wilt u uw bezoek aan de Diergaarde nog verder uitbreiden? Wij bieden een aantal supplementen die uw bezoek compleet maken. De supplementen zijn gratis of kunnen tegen betaling worden bijgeboekt en dienen vooraf te worden gereserveerd. 

Tegen bijbetaling kan bijgeboekt worden:
• Een ritje met de Jungle Express - van het Oceanium naar het Voorplein Rivièrahal (of andersom): een ideale manier om in vogelvlucht kennis te maken met de hele Diergaarde. De capaciteit per treintje is 35 personen en de uitkoopprijs per treintje bedraagt € 69,00. niet beschikbaar tijdens schoolvakanties! 

• Blijdorp-geld - met het 'Blijdorp-geld' kunnen uw gasten betalen in de diverse zelfbedieningslocaties, het treintje van de Jungle Express en in de ZOOvernier winkels. De plastic muntjes hebben een waarde van € 1,00 en kunnen in elk gewenst bedrag voor uw gasten verzorgd worden.

• Wij bieden diverse rondleidingen aan om 11:00 & 14:00 uur.  Onder begeleiding van een gids bezoekt u diverse dierverblijven en krijgt u alles te weten over de dieren en hun leven in Diergaarde Blijdorp. Uiteraard is een kijkje achter de schermen ook onderdeel van de rondleiding. Kosten voor de rondleiding bedragen per persoon € 3,95. Dit bedrag komt geheel ten goede aan het Natuurbehoud Fonds waarmee Diergaarde Blijdorp diverse projecten over de wereld ondersteund. Deze activiteit is te boeken op basis van beschikbaarheid.

Beschikbaarheid:
Deze arrangementen zijn het hele jaar te boeken op maandag t/m zaterdag met uitzondering van feestdagen en tijdens schoolvakanties. 

Locatie: 
Restaurant de Lepelaar

 

Aantal deelnemers: - vanaf 20

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events