Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8 3041 JG Rotterdam

Lunchpakket arrangementen

  • Periode okt / jan
  • Deelnemers - vanaf 20
  • Prijsindicatie € 27,00,- vanaf

Met uw gezelschap een geheel verzorgde dag in Diergaarde Blijdorp beleven met de vrijheid uw dag geheel naar eigen wens in te vullen en zelf te bepalen waar en wanneer het lunchtijd is? Speciaal voor de” vrije vogels” maken wij het gemakkelijk, door alvast de broodjes te smeren met onze speciale lunchpakketten arrangementen. Deze pakketten kunt u bestellen met een minimum van 20 stuks.  In de prijs is de toegang tot Diergaarde Blijdorp inbegrepen.

Basis lunchpakket  “De Kroonkraanvogel”      € 34,00 p.p. 
U ontvangt een draagtasje met alle ingrediënten voor een lekkere lunch. Geniet van een smakelijk wit broodje kipfilet, een bruin broodje goudse kaas (beide met boter), een pakje Caprisun, een appel en Mars.  

Kinder lunchpakket “ De Kaapse Grondeekhoorn”    € 27,00 p.p.   (kinderen 3 t/m 12 jaar) 
Speciaal voor de kleinste bezoekers een draagtasje met vele lekkernijen;  wit broodje met chocolade beleg, krentenbol, pakje Caprisun, een gezonde banaan en een zakje chips. 

Reserveren
Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met het servicegerichte sales team van Blijdorp. Zij staan u graag te woord en zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur via: 010 – 443 14 31 optie 4 of per email reservering@diergaardeblijdorp.nl

Onze voorwaarden

  • De arrangementen zijn te bestellen vanaf 20 stuks per arrangement.
  • De lunchpakketten kunnen alleen worden afgehaald in restaurant de Lepelaar (gelegen direct achter de entree Oceaniumzijde)
  • Arrangementen kunnen tot 5 werkdagen voor aanvang van uw bezoek worden besteld.
  • Aantallen kunnen kosteloos worden gewijzigd tot 5 werkdagen voorafgaand aan uw bezoek. Het aantal arrangementen wat dan bekend is, is bindend voor de betaling.
  • De arrangementen betaalt u aan de kassa van Diergaarde Blijdorp. Hier ontvangt u een voucher voor het afhalen van uw lunchpakket.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en entree.

 

Aantal deelnemers: - vanaf 20

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events