Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8 3041 JG Rotterdam

Oceanium by Night

  • Periode okt / jan
  • Deelnemers - 42 tot 72
  • Prijsindicatie € 85,00,- Per persoon / per dag

Maak een spannende wandeling door het schemerige Oceanium. Samen met uw collega’s en relaties bent u na sluitingstijd van harte welkom in de onderwaterwereld van de Diergaarde. Uw gasten zullen genieten van het dinerbuffet met spectaculair uitzicht vanuit de Haaienzaal, zich verwonderen bij de enorme filterinstallaties en zich vermaken met de fratsen van onze pinguïns.

Tijdens het Oceanium by Night Arrangement geniet u van een heerlijk dinerbuffet met drankjes, krijgt u een rondleiding door het Oceanium en sluit u een onvergetelijke avond af met een dessert of een kopje koffie.

PROGRAMMA:

18:30 uur Welkom!
Wij ontvangen u graag in het sfeervolle
Caraïbisch Café met een glas Cava en een proeverij van amuses;

19:15 uur Rondleiding
Uw gezelschap wordt door deskundige gidsen in groepjes van 10 tot 12 personen rondgeleid in het voor u exclusief toegankelijk Oceanium. Tijdens de rondleiding neemt u ook een kijkje achter de schermen.

20:30 uur Dinerbuffet 
Na de rondleiding is het tijd voor een heerlijk buffet in de exclusieve Haaienzaal.

22:15 uur Dessert en naborrel
Na het dinerbuffet serveren wij een dessertbuffet met verschillende zoete specialiteiten.  Na het dessert kunt u met een kopje koffie nagenieten van een bijzondere avond in de Diergaarde.

 
23:00 uur Einde programma 
Alle bewoners van het Oceanium gaan slapen.

 

MENU

Amuses
Blini met gravad lachs en kaviaarmayonaise
Hollandse garnaaltjes met een frisse venkelsalade
Bruschetta met lamsham, frisse sla met tomaten
tapenade Tartaartje van ossenhaas met balsamico crème en bosui
Licht gebonden preisoep met gerookte kipfilet en kervel

***
Koude gerechten

Salade van couscous met tomaat, komkommer, sugarsnaps en gegrilde tonijn
Tranches entrecôte van het  Maas-Rijn-IJssel Rund met romige aardappelsalade
“Vitello tonato” (gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola)
Salade van wilde spinazie met gember, honing en buffelmozzarella
Frisée salade met tortelini,  rivierkreeftjes en gebakken gamba`s
Groene salade met verschillende garnituren en dressings

Warme gerechten
Gebraden ossenhaas met gesauteerde paddenstoelen
Lamsrack met noten en een honing tijmjus
Zeebaarsfilet op een bedje van fettucini met saffraanroom
Stampot van rucola
Ratatouille, Roseval aardappels uit de oven met zeezout en rozemarijn 

***

Desserts
“Charlotte Russe’ (puddingtaart van lange vingers en perzik)
“Toscanella” (soezentaart gevuld met noten en nougat)
Chocolade-bananen mousse taart
Champagne taart
Bosbessen bavaroise
Piece Montée - soezen ijstaart
Vers fruit met geslagen room 

 

 

Locatie: Haaienzaal 

Beschikbaarheid:  dinsdag t/m vrijdag   (m.u.v. juli, augustus & december) 

De prijs is inclusief entree, rondleiding, dinerbuffet, dessert, drankjes uit het Hollands assortiment, exclusief parkeren.

Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

 

 

Aantal deelnemers: - 42 tot 72

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events