COVID-19 melding: Controleer of er beperkingen gelden bij de locatie. Mogelijk kloppen de capaciteit aantallen niet i.v.m. de huidige Covid-19 maatregelen. Het team van de locatie kan jou meer over vertellen over de mogelijkheden.

Enversed Virtual Reality Center

Torenallee 100-02 5617BE Eindhoven

Vergaderzaal + VR-Bedrijfsuitje

  • Periode jul / dec
  • Deelnemers 2 - 100
  • Prijsindicatie € 41,00 vanaf

Even weg uit de reality? Ervaar bij ons de VR Experience. Tijdens de VR Experience ontdek je de wereld van virtual reality door het spelen van verschillende interactieve spellen.

De combinatie van vergaderen en een afsluitende activiteit op een locatie is natuurlijk ideaal. Tijdens de vergadering word u natuurlijk verzorgd met Koffie/Thee/water. Daarnaast staan ook de audiovisuele middelen to u beschikking. Als u sessie in onze vergaderzaal afgelopen is word u opgehaald door een van onze VR-Crew leden die u menemen naar de VR-Ruimtes.

Na een introductie over virtual reality en de werking van de brillen gaan jullie zelf aan de slag! Tijdens de VR Experience krijgen jullie de vrijheid om te kiezen uit verschillende multiplayer en singleplayer spellen. De overige deelnemers kunnen het spel op grote televisieschermen volgen onder het genot van een hapje en drankje.

 

Opties

-          Lunch vanaf € 12,50 p.p.

-          Diner vanaf € 30 p.p.

 

Uiteraard kunnen wij alles op maat voor je samenstellen. Neem contact op en ontvang van ons en persoonlijke offerte. Zo maken we er gegarandeerd een unieke beleving van!

Aantal deelnemers: 2 - 100

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events