Het Drechthuis

Bloklaan 22a 1231 AZ Loosdrecht

Feestavond

  • Periode okt / jan
  • Deelnemers max 250
  • Prijsindicatie 30,00

Feestavond bij Het Drechthuis
€ 30,00 p.p. (op basis van 5 uur, zaalhuur gratis!)


Vier uw feest bij partycentrum Het Drechthuis! Een avond voor familie, vrienden, personeel of collega’s, die u en uw gasten niet snel zullen vergeten!

De feestavond zal plaatsvinden in onze grote feestzaal met dansvloer en brandende open haard. Uw gasten kunnen gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Uitgangspunt van deze avond is dat gezelligheid en uw specifieke wensen voorop staan.

Overzicht standaard feestavond arrangement:

Aankomst vanaf ongeveer 20.00: Bij aankomst van u en uw gasten schenken wij koffie en serveren wij petitfour.

Toost om ongeveer 21.00 uur:
Alvorens er gedanst en gefeest gaat worden is er de mogelijkheid voor u en uw gezelschap om te toosten met een glaasje prosecco.

Feestavond:
Gedurende de feestavond serveren wij u en uw gasten onbeperkt consumpties naar keuze vanuit onze bar en in de feestzaal. Buitenlands gedistilleerde drankjes kunnen worden geserveerd tegen een meerprijs. Verder gaan wij tijdens de feestavond zeven keer rondmet borrelhapjes.

Einde van de feestavond om ongeveer 00.45.
Voordat uw gasten huiswaarts gaan schenken wijkoffie. U kunthet einde van defeestavondtegen meerprijs uitbreiden met bijvoorbeeld belegde broodjes.


Wenst u meer informatie? Bekijk op onze website meer over Het Drechthuis en neem contact met ons op!

Aantal deelnemers: max 250

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events