Het Nut

Het Nut
Voorstraat 42
4153 AM Beesd


e info@hetnut.nl
i www.hetnut.nl
Volg Het Nut op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Het Nut
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Het Nut

Het Nut in Beesd is een plek die prikkelt om te ontdekken, ontwikkelen, ontspannen en ontmoeten..


Van teambuildingsessie tot netwerkborrel

Op een steenworp afstand van de A2 en de A15, vind je te midden van de Betuwse schoonheid Het Nut. Het design van de locatie ademt een ongedwongen en eigentijdse sfeer, met een knipoog naar het verleden. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor groepen van 20 tot 80 personen.

 

De locatie wordt altijd exclusief verhuurd. Dat maakt je event, vergadering, brainstorm, workshop, presentatie, teambuildingsessie, personeelsuitje, netwerkbijeenkomst of productlancering professioneel én persoonlijk. Het Nut is een plek waar je kunt genieten van bijeenkomsten met een subtiele, of exclusieve culinaire invulling.  

 

De ruimten

Dat Het Nut een historisch pareltje is, merk je al voordat je over de drempel van het pand stapt. De buitenplaats in orangeriestijl is niet alleen een sfeervolle ontvangstplek, maar ook een ideale setting voor een brainstorm, borrel of buiten diner.

 

Op de begane grond trekt de grote open keuken gelijk de aandacht. Dit is het hart van Het Nut en de plek waar het altijd bruist en borrelt. De plek waar samen gegeten wordt en waar de lunch, het diner en andere versnaperingen vers bereid worden.

 

De industriële trap leid je naar de zolder voor de kick off van je meeting of event. De voorzolder is geschikt voor groepen van 20 tot 80 personen. De achterzolder kan worden ingezet als subruimte. Het moderne design en de historische balklaag op de zolder vormen een mooi contrast tussen het nu en het verleden.

 

Naast de achterzolder, kan de groep ook uiteen in subruimtes op de begane grond. Je treft er één open geheel, waar de ruimtes door middel van glazen wanden afgescheiden zijn. ‘Oker’ is modern en sfeervol, ‘Bos’ rustgevend en de ‘Opkamer’ speels en huiselijk.

 

Food for thought

 Goed denkvoer is belangrijk, en daarom verzorgen de chefs graag originele, verfrissende snacks en een gezonde en verzorgde lunch. De dag smakelijk afsluiten kan op de manier die je prettig vindt - een goed gesprek ‘around the table’, een culinair walking dinner voor grotere (klanten)events, een informeel 'shared dinner' waar je met elkaar van geniet, of een verrassend menu samengesteld door onze chef-kok.

 

Workshops

Houd je al vergaderend met een half oog de keuken in de gaten? Of ga je voor een workshop waarbij je, net als je jaloers begint te worden op de kookkunsten van de chef, zelf het koksmes in handen neemt? Eén van de mogelijkheden is de kookworkshop ‘Out of the Box’ waarbij creativiteit en teambuilding de ingrediënten zijn. Elke groep bereidt één gang met ingrediënten uit een verrassingspakket. Tijdens deze workshop leer je je team pas echt kennen!

 

Voor degenen die een kookworkshop te mainstream vinden biedt Het Nut allerlei mogelijkheden voor workshops die net zo inspirerend zijn als de locatie zelf. Van 3D-printen met chocolade met een gepassioneerde chocolatier tot een barista-workshop door een award-winnende koffiefanaat – eigenlijk is alles mogelijk. 

 

De beleving

Het Nut is een ruimte waar je rust, creativiteit en inspiratie inademt. In het schilderachtige Beesd ben je weg van de alledaagse hectiek, maar geniet je van de voordelen van een centrale locatie. Het 18e-eeuwse pand biedt volop mogelijkheden om van je zakelijke meeting of event een beleving te maken. Met een culinaire twist.

 

Contact

Het Nut is een plek waar je ontdekt, ontwikkelt, ontmoet en ontspant. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw meeting of event? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak om de locatie te bekijken!


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Keukenhart
Keukenhart
100 450 0 0 80 110
Voorzolder
Voorzolder
90 350 24 80 0 0
Achterzolder
Achterzolder
90 350 24 80 0 0
Bos
Bos
24 450 10 0 10 0
Oker
Oker
24 450 8 0 8 0
Opkamer
Opkamer
18 250 12 30 20 0
Terras
Terras
100 450 0 80 36 80
Foto's van deze locatie
Het Nut Algemene impressie
Het Nut Overview begane grond
Het Nut Voorzolder
Het Nut Ruimte - Oker
Het Nut Achterzolder
Het Nut Ruimte - Bos
Het Nut Dineropstelling
Het Nut Walking dinner voorgerecht
Het Nut Keukenhart
Het Nut Opkamer - loungezit
Het Nut Voorbereiding gerechten
Het Nut Terras
Het Nut Amuse
Het Nut Kookworkshop
Het Nut Kookworkshop
Het Nut Het Nut in het donker
Het Nut Detail voorgevel
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: nee
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 100
 • Parkeer suggestie:

  In de directe omgeving kan er gratis geparkeerd op loopfstand van Het Nut.

Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Industrieel, Zakelijk, Huiselijk, Kleinschalig (<50 pers.)
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: ja
 • Invalidentoegankelijk: nee