High Profile Locaties: De Specialist in inspirerende locaties voor opdrachtgevers

High Profile Locaties is hét locatieplatform voor meeting- & eventlocaties. Locaties die gebruik maken van ons platform zien ons, naast een belangrijke sales en marketing tool, meer als een strategische partner die met kennis van de locatiemarkt en van opdrachtgevers hen op voorsprong zetten.

Ons bedrijf is sterk in het in contact brengen van zakelijke opdrachtgevers met locaties en heeft zich ten doel gesteld opdrachtgevers op verschillende manieren te helpen bij het vinden van de juiste locatie.

Bereik de zakelijke opdrachtgever
Onderzoeken tonen aan dat opdrachtgevers gemiddeld:

 • 6,6 maanden van te voren starten met het oriënteren op een event/beurs of congreslocatie

 
(Bron: High Profile Locaties, Locatieonderzoek 2017-2018)

 • 3,7 maanden van te voren starten met het oriënteren op een vergaderlocatie


(Bron: High Profile Locaties, Locatieonderzoek 2017-2018)

Wij voorzien dan ook in de toenemende informatiebehoefte van de opdrachtgever om zich via diverse media te oriënteren en inspireren voordat men overgaat tot de keuze voor een definitieve meeting- of eventlocatie.   


Presenteer je locatie via het High Profile Locaties platform
High Profile Locaties blijft zich continu ontwikkelen en bereikt via al haar media maandelijks 60.000 opdrachtgevers. Door jouw locatie aan te melden op het High Profile Locaties platform, wordt je niet alleen weergegeven op de website. De locatie wordt tevens opgenomen in de Locaties App. Daarnaast bieden wij verschillende andere middelen die bijdragen aan het aantrekken van potentiële opdrachtgevers.  

 • Locaties.nl & Locaties app
  Maak jouw locatie vindbaar
  Met een presentatie op Locaties.nl is jouw locatie direct vindbaar voor zakelijke opdrachtgevers via de website en app
 • Jaarboek Locaties
  Inspireer opdrachtgevers 
  Zachte waarden van een locatie als ‘uitstraling’, ‘sfeer’, ‘beleving’, ‘ligging’ en ‘omgeving’ komen het beste tot uiting in het Jaarboek Locaties waarmee we jaarlijks duizenden opdrachtgevers inspireren.
 • Locatieonderzoek
  Verbreed je kennis
  Honderden opdrachtgevers delen hun kennis en ervaring met meeting- en eventlocaties. Het geeft een uniek inkijkje in de wensen en behoeften van opdrachtgevers en kan jouw daarmee tot nieuwe inzichten laten komen.
 • Greatervenues.com
  Vertel je verhaal 
  Breng de unieke waarden van jouw locatie onder de aandacht bij de opdrachtgever door middel van inspirerende content

Laat het High Profile Locaties Platform ook voor jouw werken en ga vrijblijvend in gesprek met één van onze locatieadviseurs om te kijken wat het High Profile Locaties platform voor jouw locatie kan doen.

Bel mij terug

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events