High Profile Locaties is verhuisd naar Amsterdam

Geplaatst door redactie op 01-07-2012 om 08:59
High Profile Locaties
Uitgevers Ronnie Witjes en Oscar Krechting richten zich samen met hun vertrouwde team op de locatiemarkt met High Profile Locaties B.V. “Wij gaan opdrachtgevers nog meer helpen bij het vinden van de juiste locaties, zowel voor zakelijke doeleinden (meetings & events) als voor particuliere evenementen, en dan met name voor bruidsparen,” vertelt Witjes.
 
Hiermee gaat het bedrijf, dat zich al meer dan 20 jaar op de locatie- en evenementenmarkt begeeft, de uitdaging aan dé locatiespecialist van Nederland te worden. “Met ons kennisplatform zijn we in staat opdrachtgevers goed te helpen en de locaties op voorsprong zetten.”
 
Met uitgaven en websites als Locaties.nl, de wekelijkse LocatieFlash, het Jaarboek Locaties, Inspirerendelocaties.nl, het Jaarboek Toptrouwlocaties met de bijbehorende site en applicatie, het spraakmakende Locatieonderzoek en de eerste Open Toptrouwlocatie Route, is de organisatie goed op weg.
 
In het nieuwe pand aan de haven van Amsterdam IJburg waait dan ook – letterlijk – een frisse wind. High Profile Locaties is klaar voor de toekomst!
 
High Profile Locaties BV
Frans Zieglerstraat 34 AB - 1087 HN Amsterdam
Tel: (020) 398 1585 - vanaf donderdag 5 juli, tot die tijd: (030) 604 39 03
Fax: (020) 398 1580
info@locaties.nl en www.locaties.nl
High Profile Locaties is verhuisd naar Amsterdam

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events