Hotel Bergse Bossen

Traaij 299 3971 GM Driebergen

Unieke Comedy Night met collega’s of zakenrelaties

  • Periode jul / okt
  • Deelnemers - van 25 tot 150 personen
  • Prijsindicatie € € 62,50 p.p.,-

Op zoek naar een origineel compleet verzorgd avondprogramma voor uw bedrijfs-/afdelingsuitje of relatie evenement? Boek een Comedy Night bij Hotel Bergse Bossen.


Werken en zaken doen is serieuze business maar het is belangrijk om af en toe te ook goed met elkaar te lachen! Boek daarom een Comedy Night met uw collega’s of zakelijke gezelschap. Dit onvergetelijke en originele avondprogramma is laagdrempelig en staat garant voor een goede sfeer. De stand-up comedians van het Comedyhuis verrassen u met scherpe grappen en lachwekkende verhalen. Geniet van hun geestige, soms snedige, optredens en de speelse interactie tijdens een lekker driegangendiner van onze keukenbrigade.


De Comedians

De comedians van het Comedyhuis treden al vele jaren op in binnen- en buitenland, onder meer op festivals als: Lowlands, de Edinburgh Fringe en de Gentse Feesten. Het Comedyhuis organiseert maandelijkse shows in Tivoli Vredenburg en is onze partner bij de succesvolle Comedy Nights in Grand Café Bergse Bossen. Ook is het Comedyhuis de organisatie achter het Utrecht International Comedy Festival, waarop elk jaar tientallen comedians uit binnen- en buitenland optreden.


Uw Comedy Night bij Bergse Bossen

Een compleet verzorgd avondarrangement, met 4 comedians én een MC (Master of Ceremony), incl. huisgemaakt driegangendiner kost € 62,50 p.p. bij een gezelschap van 65 personen. Het driegangendiner bestaat uit een feestelijk bordje tapas, vers geroosterde malse kipsaté met huisgemaakte pindasaus, atjar, kroepoek en frites en als toetje een heerlijke ijscoupe. De prijs is incl. BTW en afhankelijk van het aantal personen.


Comedy workshop

Komt u liever zelf ook in actie op het podium? Boek dan aanvullend een Comedy Workshop onder leiding van de comedians. Een boeiende workshop waarbij u leert over het gebruik van comedytechnieken, presenteren, improvisatie en humor.


Wilt u drie comedians op de avond of liever een workshop vooraf aan uw diner en Comedy Night? U kunt de avond naar eigen wens vormgeven. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Deze zakelijke Comedy Night is te boeken voor gezelschappen van 25 tot 150 personen. Neem contact op en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.


Vraag vrijblijvend een offerte aan, of reserveer direct via 0343 528150.

 

 

 

 

Aantal deelnemers: - van 25 tot 150 personen

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events