Inspyrium

Inspyrium
Beerseweg 45
5431 LB Cuijk


e info@inspyrium.nl
i www.inspyrium.nl
Volg Inspyrium op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Inspyrium
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Inspyrium

Uw evenement op een groene toplocatie? Dan is het Inspyrium in Cuijk ‘the place to be’!


Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden voor bijzondere evenementen, van 10 tot 5.000 personen en kunnen alles tot in de kleinste details voor u organiseren.
 

Groen, duurzaam, uniek en inspirerend
Het Inspyrium, gelegen op het knooppunt van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, is een duurzame, industriële locatie in een unieke groene omgeving. Ons credo is natuurlijke inspiratie en met dit uitgangspunt denken we graag met u mee over de invulling van uw evenement. We stellen ons ten doel om tot in de kleinste details de gewenste (groen)beleving en identiteit te creëren.

 

Gigantische boogramen en authentieke bakstenen bepalen het gezicht van het Inspyrium. De groene buitenruimte rondom de locatie vormt een natuurlijk contrast met die industriële uitstraling. Direct al bij aankomst worden uw gasten ontvangen in een oase van grote, karakteristieke bomen en innovatieve gevelbegroeiing. Rondom en bovenop het Inspyrium creëren bijzondere boomsoorten met hun grillige vormen sfeer en intimiteit, en een mix van schitterende bloesem, kleurrijk blad en heerlijke geuren. Binnen accentueert de toepassing van duurzame, robuuste materialen zoals hout en cortenstaal het natuurlijke karakter.

 

Natuurlijke beleving
Het Inspyrium beschikt over vier multifunctionele ruimtes, van het sfeervolle Penthouse tot de Industriële hallen voor grote evenementen. Samen met u bepalen we graag de persoonlijke aankleding van de ruimtes. We hebben daarvoor talloze mogelijkheden, tot en met grote bomen in bakken om ook binnen een groene uitstraling te creëren.

 

Daktuinen
Op het dak van het Inspyrium vindt u 1.400 m2 daktuinen, weelderig begroeid met onder meer fruitgewassen en honderden kruiden. Daar vinden uw gasten een ontspannen setting om het biologisch geteelde fruit te proeven en te genieten van het fantastische uitzicht over het bijzondere Cuijkse landschap.

 

Goed bereikbaar
Direct gelegen aan de A73-afslag Cuijk is het Inspyrium uitermate goed bereikbaar. Een verhard parkeerterrein van 1.100 parkeerplaatsen biedt voor elk evenement plaats aan uw gasten. Vanaf station Nijmegen bent u in 15 minuten op onze locatie en via vliegveld Weeze, Eindhoven of Düsseldorf ontvangen wij uw internationale gasten.

 

Geïnspireerd? Vul uw gegevens en/of wensen in via het informatieformulier en wij leggen de groene loper graag voor u uit!


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Penthouse
Penthouse
120 3 25 40 30 70
Auditorium
Auditorium
230 4 100 195 110 160
Evenementenhal
Evenementenhal
1100 8 600 750 500 1500
Industriële hallen
Industriële hallen
5700 12 1750 2500 2000 5000
Daktuin
Daktuin
1200 80 140 90 200
Meetingroom
Meetingroom
60 5 16 50 16 0
Foto's van deze locatie
Inspyrium Algemene impressie
Inspyrium 1
Inspyrium 2
Inspyrium 3
Inspyrium 4
Inspyrium 5
Inspyrium 6
Inspyrium 7
Inspyrium 8
Inspyrium 9
Inspyrium 10
Inspyrium 11
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: ja
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 1200
Bijzonderheden
 • Interieur: Landelijk, Industrieel
 • Eigen catering mogelijk: ja
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: nee
 • In-/outdooractiviteiten: ja
 • Invalidentoegankelijk: ja