search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Babylon Hotel Den Haag

  • person_pin2-700 personen
  • meeting_room7 ruimtes

  Over

  Vergaderen in Hartje Den Haag
  Het Babylon complex, gelegen pal naast het centraal station van Den Haag, is eenvoudig bereikbaar met de auto en uiteraard met het openbaar vervoer. Het beschikt over 7 verschillende zalen, waarvan 6 multifunctioneel in te richten zijn. Alle zalen zijn voorzien van audiovisuele middelen en een eigen wifi netwerk. De zalen variëren van 35 m2 tot 200 m2.

  Diverse ruimtes zijn voorzien van nieuwe LCD schermen, met daarin ingebouwd een camera (praktisch gehele zaal in beeld) en een geluidssysteem. In deze 'computers' zijn de apps: Microsoft Teams, Google Meet, Cisco Webex en ZOOM geïnstalleerd. Hiermee kan een zestallig panel gezamenlijk, en met afstand veilig inloggen om een meeting te hosten en te presenteren op afstand.

  Voor grotere meetings of congressen wordt er gemakkelijk en goed geschakeld met onze vaste AV Partner, waarbij een vast Hybride pakket tot voor wel 300 personen is gecreëerd. Vanaf € 2.800,00 kan het Babylon je, samen met de professionele techniekpartner, alles uit handen nemen en er zorg voor dragen dat je echt een stempel drukt met jouw event.

  Meeting Packages
  Het Babylon Hotel werkt in de basis met all inclusive meeting packages, waarin alles inclusief is (zaalhuur, beamer, flip-over, catering).

  Contact
  Bij Babylon Hotel Den Haag vind je alles wat je nodig hebt voor jouw zakelijke bijeenkomst, training, vergadering, hybride vergadering, congres of lunch, borrel (tot wel 300 man). Ons is niets te gek en we denken graag met je mee!

  Groetjes van het Banquet Sales Team: Gea, Miranda en Salesmanager Charlene.

  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving