search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  The Manor Amsterdam

  • person_pin2-110 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  Het mooiste hotel van Amsterdam-Oost, zo wordt The Manor ook wel genoemd. Waar The Manor vroeger dienst deed als burgerziekenhuis en stadsdeelkantoor is het vandaag de dag een modern hotel. Vergeet bij je meeting of overnachting vooral ook niet een heerlijke mezze met een mooi glas wijn erbij te proberen bij A Beautiful Mess, het pop-up restaurant dat een jaar lang te gast is bij The Manor. 

  The Manor Amsterdam beschikt over vier inspirerende vergaderzalen, waarvan drie met een fijn uitzicht op de tuin. Ben je met een grote groep? Geen probleem! Twee zalen van elk 55 vierkante meter kunnen worden gecombineerd tot een grote zaal van 110 vierkante meter. Ben je met een kleinere groep en wil je een compactere ruimte, dan kun je ook terecht in een van de boardrooms.  

  The Manor Amsterdam zit in een uniek pand in Amsterdam-Oost: het voormalig Burgerziekenhuis. Een prachtig historisch gebouw waar de geschiedenis nog steeds springlevend is. Het pand is volledig verbouwd tot een hip hotel met luxe kamers en vergaderzalen, een trendy loungebar en een Midden-Oosters en Afrikaans pop-up restaurant.

  Of je nu met de trein, tram, fiets of auto komt, het hotel is ideaal te bereiken. Waar je aan de voorzijde nog alle bedrijvigheid van de stad Amsterdam ervaart, liggen alle vergaderzalen aan de binnentuinzijde van het hotel. Een ware oase van rust. 

  The Manor Amsterdam, een boutique hotel in Amsterdam dat vooral geschikt is voor kleine tot medium size groepen. Vanwege de overzichtelijkheid van het pand, de eenvoudige routing en de beperkte vergadermogelijkheden heb je hier als (vergader) groep echt nog alle aandacht omdat je de enige bent. 

  Wij bieden graag een offerte die voldoet aan al jouw wensen. Hier hebben we echter wel wat gegevens voor nodig. In de offerte wordt gedetailleerde informatie gegeven over mogelijkheden en voorzieningen die passend zijn voor jouw evenement. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen.

  Jelle GalamaMeeting & Events Coördinator
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Jelle GalamaMeeting & Events Coördinator
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving