search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Amsterdam School of Real Estate

  • person_pin2-55 personen
  • meeting_room6 ruimtes

  Over

  Zoek je een moderne, functionele en sfeervolle vergaderruimte met uitzicht op het IJ? Of inspirerende collegezalen gericht op interactie met de mogelijkheid om ook op afstand mensen te bereiken? De Amsterdam School of Real Estate biedt sfeervolle ruimtes volledig ingericht op het geven van lezingen, presentaties en het houden van interactieve sessies met groepen.

  Als academisch instituut beschikt de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) over twee moderne, functionele collegezalen. Zij zijn volledig ingericht op kennisoverdracht en interactie in de zaal, maar ook met sprekers of publiek op afstand. Alle daarvoor benodigde technologie is met de spreekwoordelijke 'flip-of-a-switch" in te schakelen en is direct volledig ingeregeld. Deze zalen lenen zich uitstekend voor voordrachten, lezingen en presentaties voor groepen tot 50 personen.

  Daarnaast biedt de ASRE twee werkgroep- of vergaderruimten. Deze zalen hebben een frisse, lichte en moderne uitstraling en één van twee biedt uitzicht op de IJ-haven, waar schepen af en aan varen en op hoogtijdagen zee- en riviercruiseschepen liggen afgemeerd. Deze ruimten zijn perfect voor kleinere groepen van 10 tot 15 personen en kunnen eenvoudig worden samengevoegd tot één ruimte voor een groep tot 25 man.

  De seminarzaal heeft de fraaiste ligging binnen het gebouw en een zeer licht, modern en open karakter. Deze ruimte leent zich uitstekend voor workshops, presentaties en interactieve bijeenkomsten voor groepen tot 25 personen. Deze ruimte is voorzien van een groot scherm met touchscreen, zodat deelnemers op afstand moeiteloos kunnen meedoen.

  Als opleidingsinstituut voor de vastgoedsector heeft de ASRE het opbouwen van een hechte band tussen studenten hoog in het vaandel. Daartoe dient de strakke, ruime bar waar vruchten, fris, thee en koffie worden geserveerd. 

  Wil je meer weten over de deze locatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

  Saskya BriederOnderwijsmanager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Saskya BriederOnderwijsmanager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving