search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.









  de Doelen ICC Rotterdam

  • person_pin100-3000 personen
  • meeting_room20 ruimtes

  Over

  De Doelen In het kloppende hart van Rotterdam ontvangt bezoekers van grote internationale congressen tot intieme symposia.

  Sinds de jaren zestig is de Doelen een begrip in Rotterdam. Van oudsher is het een concertlocatie, maar de Doelen ICC Rotterdam is uitgegroeid tot een complete congreslocatie met uitgebreide mogelijkheden. In deze combinatie is de Doelen veruit de grootste in zijn soort in Nederland. De ligging in hartje Rotterdam is, zeker voor een congrescentrum van deze omvang uniek.

  Op loopafstand van het recent vernieuwde Rotterdam Centraal, midden in het bruisende culturele hart van Rotterdam, is de Doelen de toplocatie van Rotterdam voor internationale congressen, vergaderingen, concerten en presentaties. De Doelen heeft jarenlange ervaring met het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Daardoor wordt er pro-actief met u meegedacht over hoe u de doelstelling van een bijeenkomst zo optimaal mogelijk kunt realiseren.

  De Doelen bestaat uit drie kwartieren: het Grote Zaal Kwartier (concertzaal), het Jurriaanse Kwartier (concertzaal) en het Willem Burger Kwartier (congreszaal). Alle kwartieren kunnen onafhankelijk van elkaar voor congressen en concerten worden gebruikt. Elk van de kwartieren heeft een eigen entree, waardoor exclusiviteit gegarandeerd wordt. U kunt in de congreszalen van de Doelen 100 tot maximaal 1.755 gasten ontvangen. Het is ook mogelijk meerdere kwartieren te reserveren voor uw evenement. U kunt in dat geval tot maximaal 3.000 personen ontvangen.

  Vanzelfsprekend kunt u rekenen op geavanceerde faciliteiten op het gebied van audio en video. 

  In de Doelen kunt u rekenen op een persoonlijke en professionele service. U bent hier geen boeking, maar een gast. En wij denken graag met onze gasten mee.

  Gerrie Dahler Evenementenwerver
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Gerrie Dahler Evenementenwerver
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving