search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Lambertuskerk Events

  • person_pinCapaciteit2-300 personen
  • meeting_room1 ruimte

Over

Droomlocatie voor elke gelegenheid
Een unieke locatie en uitermate geschikt als u meer zoekt dan een doorsnee zaaltje. Een plek waar historische bouw hand in hand gaan met de nieuwste technische voorzieningen. Grote glas in lood ramen geven de kerk zijn unieke sfeer en beleving. Gewelven van 14 meter hoog en majestueuze pilaren maken het tot een zeer indrukwekkend gebouw. Bij binnenkomst blijft u eerst even staan kijken vol verbazing: hoe mooi is dit ! Vergaderen, trouwen, dineren, en feesten. maar ook een bedrijfspresentatie, netwerkborrel of galadiner.

Alles is mogelijk in de nieuwste event locatie van Nederland.
Wij beheersen de kunst om van een gewoon feest een onvergetelijk event te maken. Laat u ontzorgen en verrassen door ons enthousiaste team en geniet van de culinaire hoogstandjes van onze Chef.
De Brabantse gastvrijheid kent hier geen grenzen.

Goede ligging & makkelijk bereikbaar
Het land van Cuijk, de groene gemeente tussen grote plaatsen als Nijmegen, Arnhem, Tiel, Uden, Den Bosch, Venray, Venlo en Roermond. Maar ook Kleve, Düsseldorf, Köln. De locatie ligt direct aan de A73, afslag Cuijk. Op 5 minuten afstand van het treinstation van Cuijk.

Meer inspiratie of fotomomenten nodig? Loop eenvoudig de deur uit. De Lambertus kerk ligt n het natuurgebied van de Kraaijenbergse plassen, de Gasselse bossen en de uitgestrekte weides vol Schotse runderen en Kowalski paarden. Mocht u willen golfen dan kunt u op diverse top banen in de directe regio terecht.

Contact
Neem contact met ons op telefonisch, via de mail of contactformulier om alles wat voor u mogelijk is te bespreken!

De Lambertus kerk Beers; een goede reden om weer eens naar de kerk te gaan.

Jan Hendrix-
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Jan Hendrix-
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving