Markthal Events

Markthal Events
Graafstroomstraat 51a
3044 AP Rotterdam


e info@markthalevents.nl
i www.markthalevents.nl
Volg Markthal Events op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Markthal Events
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Markthal Events

Bij Markthal Events Rotterdam kunt u terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes in dit sensationele gebouw.


De Markthal, gevestigd in het hart van Rotterdam, is de eerste overdekte marktvloer van Nederland.

Al vanaf de opening in 2014 kan dit gebouw iconisch worden genoemd. Overladen met (inter)nationale prijzen en lofzang is het een toeristische trekpleister van jewelste. Als het grootste kunstwerk van Nederland staat de creatie inmiddels ook wel bekend als de Sixtijnse kapel van Rotterdam, waar de Rotterdamse foodcultuur samenkomt in maar liefst 96 unieke kramen en 20 winkel- en horecagelegenheden.

Markthal Events biedt u exclusief de volgende locaties aan voor een diversiteit aan evenementen, zoals: personeelsfeesten, product presentaties, vergaderingen, workshops, borrels en noem maar op.

 

Le Perron
Midden in de drukte van de Markthal maar met een eigen in- en uitgang, ligt Le Perron. Dat biologisch brood niet alleen gezond maar ook heerlijk kan zijn wordt hier zeker bewezen. Deze locatie in de Markthal mag dan ook met recht een van de meest succesvolle in de keten worden genoemd. Als een van de weinigen met een eigen restaurant, biedt deze plek ook faciliteiten die verder gaan dan alleen maar een bakkerij.

Le Perron is geschikt voor gezelschappen tot 100 personen voor een staande receptie, borrel of walking diner, of voor groepen tot 60 personen voor een sit down diner.

 

La Dolce Vita
Bij La Dolce Vita gaat het om meer dan alleen eten. Bij deze hippe Italiaans georiĆ«nteerde formule draait het om zien en gezien worden, verse producten van topkwaliteit, gastvrijheid, service, fantastische wijnen en cocktails.  

La Dolce Vita bestaat uit 2 verdiepingen. De totale locatie heeft een oppervlakte van 260,9 m2 en is daardoor geschikt voor maximaal 160 personen voor een sit down diner en 250 personen voor een borrel, receptie of walking diner.

 

Arabia
Naast een winkel op de marktvloer, heeft Arabia een eigen restaurant met terras in de Markthal waar de smaak van het Midden-Oosten wordt vertegenwoordigd. Bij dit unieke concept staan de beste en lekkerste producten uit het Midden-Oosten centraal. Het draait hier om kwaliteit, verse producten, authentieke smaken en een unieke Arabische ervaring.

Arabia bestaat uit twee aparte ruimtes die afzonderlijk en met elkaar worden verhuurd. Het restaurant heeft een oppervlakte van ruim 66m2 en is geschikt voor maximaal 45 personen voor een sit down diner en voor 83 personen voor een walking diner en borrel. 
Het Arabia terras heeft met een oppervlakte van 78m2 een capaciteit van 50 personen voor een sit down diner en 100 personen voor een borrel of walking diner. 
Bij verhuur van de totale locatie geldt een maximale capaciteit van 95 personen voor een sit down diner en 180 personen voor een staande borrel/receptie.

 

Markthal Events geeft u de gelegenheid om binnen de muren van de markthal van uw evenement, bijeenkomst of borrel een unieke beleving te maken!

 

Contact

Heeft u interesse in een van de locaties in de Markthal voor uw evenement of bijeenkomst en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden in een offerte op maat, neemt u dan contact met ons op telefonisch of per mail.

Ook kunt u het informatieformulier invullen.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
La Dolce Vita
La Dolce Vita
260 3.17 100 160 250
Le Perron
Le Perron
76 3.34 90 60 100
Arabia
Arabia
144 2.05 150 95 180
Foto's van deze locatie
Markthal Events Algemene impressie
Markthal Events Arabia Restaurant
Markthal Events Arabia Terras
Markthal Events Le Perron
Markthal Events La Dolce Vita
Markthal Events Le Perron
Markthal Events Le Perron
Markthal Events La Dolce Vita
Markthal Events Arabia
Markthal Events La Dolce Vita
Markthal Events Le Perron
Markthal Events La Dolce Vita
Markthal Events Arabia
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: nee
 • Nabij luchthaven: nee
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 1100
Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Industrieel
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: nee
 • Invalidentoegankelijk: ja