Momice - Easy Event Communication

Momice is een online tool om evenement communicatie makkelijker te maken. Vanuit de gebruiksvriendelijke Momice website bouwt een organisator zelf in vijf eenvoudige stappen een professionele mobiele event site en is de registratie- en mail module makkelijk te beheren. Vanuit één centraal punt informeert de organisator de bezoekers op een professionele en duidelijke manier via hun smartphone, tablet of computer.

Zo worden je bezoekers al tijdens de aankondiging op een leuke en duidelijke manier uitgenodigd, begeleid en enthousiast gemaakt voor het evenement.

Als organisator heb je een overzicht van al je evenement communicatie in één website en heb je een duidelijk overzicht van wie er naar je evenement komen.

Alle functies, één prijs
Je eigen Momice event site kun je helemaal gratis aanmaken en vrijblijvend testen. Wil je de site gaan publiceren? Dan kost de site bij éénmalige afname slechts € 350,- exclusief btw ongeacht het aantal bezoekers. Voor dat bedrag mag je gebruik maken van alle functies in de tool, dus ook de mail en registratiemodule.

Word een Momice member
Je kunt Momice voor veel meer momenten inzetten dan je nu denkt. Ook voor iedere belangrijke meeting, presentatie, pitch of (intern) event kun je met Momice je boodschap versterken. Als member kost een Momice nog maar €35,- per stuk!

Dus wil je onbeperkt gebruik maken van Momice? Een membership kost slechts €1.750,- exclusief btw per jaar. Je krijgt dan 50 credits op je account gestort. Gespreid betalen kan ook, dan betaal je €165,- per maand. Bekijk de membership voordelen hieronder:

- Support van de Momice helpdesk
- Gratis toegang tot de Momice masterclass
- Inladen van 10 (i.p.v. 5) templates in je eigen huisstijl

Korting als klant van High Profile Locaties BV
High Profile Locaties BV kan door de samenwerking een korting aanbieden van 10% op een Momice membership aan al haar klanten. Een Momice membership kost dan met de High Profile korting € 1.575,- exclusief btw per jaar.

Voorbeeld mobiele event site Passenger Terminal Amsterdam

Momice - Smartphone


Wat is Momice?

In het kort

  • Bespaar tijd en geld op je communicatie met Momice
  • Veilige omgeving voor al je evenement gegevens
  • Toepasbaar voor ieder type evenement
  • Gebruiksvriendelijke tool om zelf een evenementen website te maken
  • Zet Momice ook in voor andere momenten om de boodschap te versterken zoals een belangrijke meeting, presentatie, pitch of (intern) event
  • Overzichtelijke mail & registratie module
  • Toegankelijk op ieder type smartphone, tablet of computer
  • Vriendelijke prijs; één voordelige en vaste prijs per evenement
  • Toegankelijk voor iedere evenement-organisator in de MICE branche
  • Gratis te proberen voor publicatie

Meer informatie