Nieuw Locaties App: Alle inspirerende locaties voor meetings en events bij de hand

Geplaatst door redactie op 13 feb 2013

Amsterdam, 13 februari 2013 - Locaties.nl presenteert de Locaties App, de eerste en enige app voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar de juiste locatie voor een meeting of event.

 

 

 

De Locaties App is een afgeleide van de site Locaties.nl, onderdeel van High Profile Locaties B.V. Deze extra dienst van Locaties.nl geeft u de mogelijkheid ter plaatse een inspirerende locatie te vinden, in de buurt, op plaatsnaam, op naam locatie of op populariteit. Overal heeft u direct uw favorieten bij de hand zodat u zelfs meteen contact op kunt nemen met de locatie(s) van uw voorkeur. Kortom: vind in een handomdraai uw geschikte locaties en download de Locaties App voor iPad en iPhone.

 

 

Zoek & Vind

Met deze vernieuwde Locaties App biedt Locaties.nl nog meer ondersteuning bij het zoeken en vinden van de juiste locatie voor meeting en events. Vind snel en gemakkelijk de juiste locatie die qua sfeer, ligging en capaciteit bij de bijeenkomst past. De zoekopdracht kan verfijnd worden dankzij tientallen zoekcriteria en via GPS is het mogelijk om eenvoudig locaties in de buurt te vinden. Met de iPad-versie kunt u bovendien inspiratie opdoen dankzij het aansprekende en grote beeldmateriaal.

 

 

 

Speciale iPad versie

Deze versie maakt vanzelfsprekend gebruik van het gehele scherm. Foto’s van de locaties worden nog groter getoond en de inspiratiepagina toont een ‘tafel’ vol inspirerende foto’s die u kunt vergroten en opzij kan swipen.

 

Shortlist

Deze unieke en gratis Locaties App is de eerste zakelijke toepassing van Nederland die de zoektocht naar de ideale meeting- en evenementenlocatie vergemakkelijkt. De handige tool maakt direct contact met de locatie mogelijk en geeft een goed beeld van een breed scala aan locaties dankzij relevante informatie en goed beeldmateriaal. Bovendien kunnen favorieten opgeslagen worden zodat men altijd een shortlist bij de hand heeft.

 

Compleet overzicht
De mooi vormgegeven en innovatieve applicatie geeft een compleet overzicht van alle (zakelijke) locaties van Nederland.

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events