Pieterskerk Leiden

Kloksteeg 16 2311 SL Leiden

Mayflower Escaperoom

  • Periode jan / dec
  • Deelnemers - 7
  • Prijsindicatie € 127,50,-

Met maar 60 minuten op de klok en veel moeilijke puzzels en raadsels is de Mayflower Escaperoom een spannende uitdaging voor families, vrienden en collega's. Een escaperoom is een interactief spel, waarbij je samen met jouw teamgenoten in een kamer wordt geplaatst. Door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels moet je binnen 60 minuten het geheim van conservator Ward Hopkooper veiligstellen.

Kun jij conservator Ward Hopkooper helpen?

Het verhaal van de Mayflower Escaperoom gaat over conservator Ward Hopkooper, die bij zijn onderzoek naar de Pilgrims een groot geheim heeft ontdekt. Sindsdien heeft hij het gevoel dat hij gevolgd wordt. Ward Hopkooper is daarom dringend op zoek naar mensen die hem kunnen helpen bij het veilig stellen van zijn geheim. Ben jij de geschikte kandidaat?

Combineer met vergaderen of private dining

Op zoek naar een bijzondere combinatie voor vergaderingen of diners? De monumentale Kerkmeesterskamer in de Pieterskerk Leiden is beschikbaar voor private dining, kleine vergaderingen of brainstormsessies tot 12 personen.

Naast arrangementen, leveren wij graag maatwerk waarbij wij uw wensen samen met u afstemmen en vertalen in een onvergetelijk event. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Aantal deelnemers: - 7

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events