COVID-19 melding: Controleer of er beperkingen gelden bij de locatie. Mogelijk kloppen de capaciteit aantallen niet i.v.m. de huidige Covid-19 maatregelen. Het team van de locatie kan jou meer over vertellen over de mogelijkheden.

Singer Laren

Oude Drift 1 1251 BS Laren

Huur nu onze theaterzaal tussen 1 december 2020 en 1 april 2021 en krijg 50% korting op de zaalhuur

  • Periode dec / mei
  • Deelnemers 77 - 400
  • Prijsindicatie

U gaat een evenement organiseren en bent daarvoor op zoek naar een locatie met een verhaal? Dan is Singer Laren uiterst geschikt voor uw event. En er zijn meer redenen: Singer Laren inspireert in alle ruimtes – van museum, villa en beeldentuin tot ‘huiskamer’ en theater. Sterker nog; bij aanvang komt de kunst uw gasten al tegemoet.

Onze evenementenlocatie heeft voldoende ruimte voor grote bijeenkomsten en ook de bereikbaarheid - "(...) meest centraal gelegen congreslocatie van Nederland"* -, de gratis parkeergelegenheid en het theaterpodium maken Singer Laren een unieke uitvalsbasis voor elk congres van 100 tot 400 personen*. Tel daar de uitstekende catering & hospitality bij op en u hoeft niet meer verder te zoeken.

U komt letterlijk thuis bij Singer Laren.

*afhankelijk van de Corona maatregelen is de capaciteit van de theaterzaal tussen de 77 en 400 personen.

Aantal deelnemers: 77 - 400

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events