Strandzuid-Zuidpool

Strandzuid-Zuidpool
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam


e events@strand-zuid.nl
i www.strand-zuid.nl/
Volg Strandzuid-Zuidpool op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Strandzuid-Zuidpool
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Strandzuid-Zuidpool

HÉT STADSSTRAND VAN AMSTERDAM

Strandzuid is een stadsstrand met bijbehorend strandpaviljoen gelegen aan de achterzijde van de RAI. Vanaf 1 mei 2018 opent Strandzuid weer haar deuren voor borrel, diner en lunch! Strandzuid is het gehele jaar geopend voor ontbijt, lunch en diner voor kleine en grote groepen, of borrels, vergaderingen, feesten, workshops, diners en congressen in één van de aparte ruimtes. Een locatie van internationale allure, waar u op elk moment van de dag welkom bent om vakantie te vieren!

 

ALLES VOOR UW EVENEMENT

Het vernieuwde Strandzuid biedt diverse locaties aan geschikt voor elk type evenement. Voor grote evenementen bestaat er de mogelijkheid om het gehele terrein af te huren.

Door de afgelopen seizoenen meer dan 300 events per jaar te faciliteren, heeft ons team een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes voor gezelschappen en alle benodigde faciliteiten voor een onvergetelijk event.

 

Overigens zijn de getoonde visuals onder voorbehoud; de haven en het waterterras zijn momenteel nog volop in ontwikkeling. Hieronder vertellen we u graag meer over onze mogelijkheden.

 

THE BOAT HOUSE

Onze grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep.

 

THE BEACH HOUSE

De tweede locatie voor events is The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 200 personen, met een eigen bar en terras. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

 

THE JETTY BAR

Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty; een strandbar (en keuken) aan het water. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle tent en is dé ideale plek voor team building met collega’s, verjaardagen met familie en vrijdagmiddagborrels met vrienden.

The Jetty heeft een overdekte capaciteit van 150 gasten. Uiteraard kan het buitenterrein voor events ook bij The Boat House getrokken worden.

 

THE BEACH BAR

Naast het terras van het restaurant en het strand van The Beach House, ligt The Beach Bar; een buitenlocatie met standalone bar en keuken. Net als The Dock, leent The Beach Bar zich uitstekend voor vrijmibo’s, verjaardagen, afstudeerborrels en andere informele aangelegenheden met een zomers karakter. Vanaf het strand haal je hier makkelijk een hapje of een drankje. Rondom de bar bevinden zich grote statafels die te reserveren zijn voor borrels, vergelijkbaar met het Bierterras van Strandzuid.

 

ZUIDPOOL

Vanaf oktober tot en met eind maart is Amsterdams stadstrand gesloten voor publiek en enkel als winterse evenementenlocatie voor besloten feesten te bezoeken. Kerstdiner, nieuwjaarsborrel of lezing? Welkom op de Zuidpool.

Met de transformatie van stadsstrand Strandzuid heeft ook winterlocatie Zuidpool een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Zuidpool bestaat uit drie verschillende ruimtes met capaciteit vanaf 50 tot 500 personen: The Mountain House, The Ski Hut en The Winter House. Ook is Zuidpool in zijn geheel af te huren voor events tot wel 2000 personen. De zomerse boulevard en het tropische interieur die Amsterdamse zonaanbidders dit voorjaar voor het eerst ontdekte, transformeren tot een knusse plek met dekentjes, winterse decoraties en glinsterende kerstlichtjes. Omdat geen evenement hetzelfde, is Zuidpool tot ieder detail te personaliseren. Van drank tot decoratie.

 

THE PLAYGROUND

Tot slot heeft ons terrein The Playground, de plek voor ontspanning door inspanning. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een speelterrein, maar dan voor jong en oud. Afkicken van je werk met een potje tafeltennis, een een toernooitje tafelvoetbal met vrienden, volleyballen tijdens een bedrijfsuitje, jeu des boules of sjoelen met de kids; je doet het hier.

 

CONTACT

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden van Strandzuid ontvangen? Ons Event Team beantwoord je vragen met plezier. Ook beschikken wij over de mogelijkheden om snel en overzichtelijk een vrijblijvende offerte op te stellen.

We zijn telefonisch bereikbaar. Het is ook mogelijk het informatieformulier in te vullen.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Strandzuid
Strandzuid
496 0 500 500 2500 2500
The Boat House
The Boat House
205 0 80 200 500 500
The Beach House
The Beach House
105 0 50 80 200 200
The Dock Bar 100 0 0 0 150 150
The Beach Bar 100 0 0 0 100 100
Zuidpool 496 0 500 500 2500 2500
Foto's van deze locatie
Strandzuid-Zuidpool Algemene impressie
Strandzuid-Zuidpool Strandzuid
Strandzuid-Zuidpool The Boat House
Strandzuid-Zuidpool The Jetty Bar
Strandzuid-Zuidpool Strandzuid
Strandzuid-Zuidpool Strandzuid
Strandzuid-Zuidpool The Playground
Strandzuid-Zuidpool Strandzuid
Strandzuid-Zuidpool Diner opstelling
Strandzuid-Zuidpool Zuidpool
Strandzuid-Zuidpool Zuidpool
Strandzuid-Zuidpool Zuidpool
Strandzuid-Zuidpool Zuidpool
Strandzuid-Zuidpool The Beachbar
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: ja
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: ja
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 2000
 • Parkeer suggestie:

  Strandzuid/Zuidpool bevindt zich op het terrein van de Amsterdam RAI, waardoor u gemakkelijk in de garages van de RAI kunt parkeren.

Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Romantisch, Industrieel, Zakelijk
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: ja
 • Invalidentoegankelijk: ja