Tall Ship Minerva

Dr. Lelykade 2583 CM Scheveningen

Vergaderen & Varen

  • Periode jan / jan
  • Deelnemers - va. 40
  • Prijsindicatie € va. 27,50,-

Hele Dag Vergaderarrangement met Vaartocht

Om 09.30 uur bent u welkom aan boord in de haven van Scheveningen. Uw gasten worden welkom geheten met een ontvangst naar keuze. Rond 10.00 uur kunt u van start gaan met uw vergadering. De opstelling in de salon wordt met u overlegd en u kunt gebruik maken van een groot scherm, een podium en microfoon. In de pauze zorgt de bemanning voor verse koffie en desgewenst een chocolade treat zodat uw gasten met hernieuwde energie de tweede helft van de vergadering ingaan.

Rond 13.00 uur kunt u genieten van een (buffet)lunch naar keuze.

Na de lunch vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken ! Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje bij dit machtige schouwspel. Uw zeilcruise brengt u langs de Zuid-Hollandse kusten, waar u een prachtig uitzicht heeft op de pier en boulevard van Scheveningen. Uw gasten kunnen nu nog eens informeel met elkaar de agendapunten van de ochtend doorspreken en elkaar op een hele andere wijze leren kennen !

In de tweede helft van de middag kan naar keuze een borrelgarnituur worden geserveerd. Rond 17.00 uur eindigt uw vergader-zeilarrangement in de haven van Scheveningen.

Halve Dag Vergaderarrangement met Vaartocht

Van 14.00 tot 17.00 uur vergadert u aan boord terwijl het schip afgemeerd ligt in de haven. Aansluitend maakt u een ontspannende vaartocht van 2 uur om de dag op een leuke manier af te sluiten. Rond 19.00 uur eindigt uw arrangement en kunt u naar keuze verlengen met een diner. Een lunch vooraf behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijs per persoon hele dag: € 41,25 / halve dag: € 27,50.
Inbegrepen: scheepshuur, vaartocht.
Min. 40 – max. 120 gasten. Kleinere groepen op aanvraag.
Tarieven zijn excl. 6% btw. Drankjes zijn niet inbegrepen.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen.

De Minerva kan ook al uw catering wensen vervullen, van lunch en borrelhapjes tot barbecue of buffet.

Langere en kortere vergaderarrangementen op aanvraag, zowel in de haven afgemeerd als varend.

Aantal deelnemers: - va. 40

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events