COVID-19 melding: Controleer of er beperkingen gelden bij de locatie. Mogelijk kloppen de capaciteit aantallen niet i.v.m. de huidige Covid-19 maatregelen. Het team van de locatie kan jou meer over vertellen over de mogelijkheden.

Theater de Speeldoos

Rembrandtlaan 35 3741 TA Baarn

Studio Speeldoos voor al uw online of hybride evenementen

  • Periode feb / sep
  • Deelnemers 0 - 100
  • Prijsindicatie € 2995 per dag

Nu samenkomen niet kan of coronaproof gezien niet mogelijk is voor de grootte van uw gezelschap, is Theater de Speeldoos wél beschikbaar voor uw online of hybride evenement! Uiteraard volledig coronaproof! Bij hybride evenementen is een deel van de bezoekers fysiek aanwezig terwijl een deel het evenement via livestream volgt. Bij een online evenement volgen alle deelnemers het evenement via livestream.

Livestream

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw personeelsbijeenkomst, webconferentie, online bijeenkomst, tv-opname of live registratie? Dan bent u bij Theater de Speeldoos aan het juiste adres! Stelt u zich eens voor: onze prachtige theaterzaal met rood pluchen stoelen en vele lichtjes als sfeervol decor. Of wat dacht u van een black box waarin u zelf de vrije hand heeft qua inrichting en uitstraling? Of het nu gaat om een talkshow, een interview, (product)presentie of congres, alles waarbij u uw publiek via livestream wilt bereiken, is mogelijk in Theater de Speeldoos Baarn! Met hoogstaande technische faciliteiten, een prachtig decor en een uitstekende ambiance bieden we alles wat u nodig heeft. Ons ervaren team denkt graag met u mee om er een geslaagd event van te maken.

 

Aantal deelnemers: 0 - 100

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events