Vergaderlocaties Zwolle Filter10 locaties gevonden

Wanneer je eens wat anders wilt voor jullie eerstvolgende meeting, dan ga je naar Overijssel. Er zijn namelijk verschillende vergaderlocaties in Zwolle die je weten te inspireren en activeren! Daarnaast valt er genoeg te zien en beleven in deze Hanzestad. De oude binnenstad zit vol bezienswaardigheden en hoog aangeschreven restaurants. Zo kun je er naast vergaderen ook heel goed werken aan teambuilding, of brainstormsessies houden. Vervolgens hebben jullie de mogelijkheid om gezellig te eten en borrelen achteraf. Je bent natuurlijk niet voor niets op zoek naar vergaderlocaties in Zwolle met alles erop en eraan!
 • safevenue
 • safevenue
 • Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

  VergaderlocatiesHotels

  Een locatie voor events van het hoogste niveau.

  Zwolle (Overijssel)
  2 2 - 50
 • Schouwburg Odeon

  Schouwburgen en Theaters

  Schouwburg Odeon is een prachtig theater in hartje Zwolle!

  Zwolle (Overijssel)
  2 6 2 - 700
 • Mooirivier Hotel & Congres

  VergaderlocatiesCongreslocatiesBuitenlocatiesHotels

  Een inspirerende vergaderlocatie op een bijzondere plek

  Dalfsen 10 - 250
  Vergelijk nu
 • Pathé Zwolle

  CongreslocatiesSchouwburgen en TheatersBioscopen

  Moderne eventlocatie met fantastische mogelijkheden

  Zwolle 10 - 350
  Vergelijk nu
 • Mercure Hotel Zwolle

  Hotels

  Mercure hotel Zwolle: Een goede vergaderlocatie in een groen

  Zwolle 0 - 400
  Vergelijk nu

Kleine vergaderlocaties Zwolle

Groot, groter, grootst? Echt niet nodig! De kleine vergaderlocaties in Zwolle bieden je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde meeting. Profiteer van de ideale ruimte, benodigde faciliteiten, interactie en verbinding met alle aanwezigen. Vergaderen in een grote ruimte kan er soms voor zorgen dat je niet alles meekrijgt. Bij de kleine vergaderlocaties in Zwolle heb je daar geen last van. Daarbij zal een meeting met een select gezelschap in een ruimte met een gering oppervlak ervoor zorgen dat iedereen volledig deelneemt en je dus alles eruit kan halen!

Vergaderlocatie Zwolle station

Wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Zwolle nabij het station, dan zit je gebeiteld bij Locaties.nl. Via onze website kun je eenvoudig je wensen en eisen aangeven die voor jou het verschil maken. Hier krijg je bovendien een helder overzicht van de verschillende opties. Is een vergaderlocatie in Zwolle nabij het station minder belangrijk en wil je liever voldoende parkeergelegenheid voor de deur? Het is allemaal mogelijk! Dit zijn een aantal van de bijzondere locatiesoorten die je via onze website kunt vinden:

Vergaderlocatie Zwolle centrum

Kies je voor een vergaderlocatie in Zwolle centrum, dan kies je voor sfeer! Kunst en cultuur zijn hier rijkelijk bedeeld en op culinair gebied vertegenwoordigt Zwolle ons land ook utstekend. De stad is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer. Kortom, genoeg ingrediënten om te kiezen voor een vergader- of congreslocatie voor het volgende event van jouw bedrijf. De stad zelf is een bezoek meer dan waard, wat de keuze voor een vergaderlocatie in Zwolle Centrum extra aantrekkelijk maakt!

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events
Bestel nu gratis het Inspiratieboek Locaties