Bestel nu het Locatieboek 2018

 

 

 

Webshop

In de webshop van High Profile Locaties kunt u het Jaarboek Locaties bestellen.

Jaarboek Locaties 

 

Locaties zijn zeer bepalend voor de sfeer, de uitstraling en de beleving van een evenement en meeting. Daarom is het van het grootste belang om heel secuur om te gaan met de locatiekeuze. Het is een kwestie van rationeel en intuitief keuzes maken. In het Jaarboek Locaties lees je hoe je tot de beste, de meest verrassende of de meest praktische locatiekeuze komt. Het inspireert je bij het vinden van de juiste locatie.

 

- De top 150 inspirerende locaties voor meeting en events
- 320 pagina’s boordevol  inspiratie, nieuwe en  gerestylde locaties en prachtige sfeerbeelden.
- 28 nieuwe en gerestylde meeting & event locaties
- Limited edition van 10.000 exemplaren
 
Het inspiratieboek LOCATIES , het ideale naslagwerk om inspiratie en ideeën op te doen voor bijzondere locaties voor meetings en events


* U ontvangt het jaarboek LOCATIES kosteloos als u in uw functie verantwoordelijk bent voor het organiseren van zakelijke evenementen en meetings. Anders kost het boek € 28,50 inclusief BTW en verzendkosten. Indien u het boek gratis ontvangt, gaat u akkoord dat u ook de enquête voor het jaarlijkse locatieonderzoek ontvangt.
 

 


Locatieonderzoek

 

Het Locatieonderzoek 2017 | 2018 is uit. Alweer de zesde van dit jaarlijkse onderzoek,en dit jaar in een nieuwe vorm. De basis is als vanouds: maar liefst 876 opdrachtgevers van meeting en event locaties gaven openhartig antwoord op de vragen die wij ze stelden.