search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  LIEF Amsterdam

  • person_pin2-1500 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  LIEF Amsterdam is dé nieuwste rauwe, eigenzinnige, hotspot van Amsterdam.Deze eventlocatie is een vrijplaats voor alle zichzelf vernieuwende bedrijven. Dagelijks transformeert de locatie van een festival tot kick-off tot congres of uitzinnige clubavond.

  Eigenzinnig en rebels, maar met de meest moderne techniek en infra.

  2000 vierkante meter Courtyard om buiten te spelen en 1500 vierkante overdekte meters voor presentatie of dampend feest.

  In de industriële en authentieke busloodsen, grenzend aan het Courtyard buitenterrein, vind je de naast de grote zalen The Main en The Pit ook een aantal secret spots zoals The Red & The Gold.Gun jezelf de ruimte!

  The CourtyardDe buiten area van LIEF Amsterdam is rebels, edgy en kunstzinnig. Omringd door containers, light-art en veel groen, waan je je in een oase in de stad. Met 2000 vierkante meter buitenterrein, biedt LIEF Amsterdam een turn-key eventterrein voor 1500 personen. En regent het? Dan gaan we binnen verder in The Main.

  The MainThe Main van LIEF blaast je uit je sokken. Ruw, fris en industrieel schetsen treffend de sfeer. The light-art in combinatie met de grote 5 meter hoge stalen deuren, zorgen voor een perfecte verbinding tussen binnen en buiten. Sla je de knalrode garagedeuren open, dan verbind je in een splitsecond The Main met de The Courtyard.

  The Main verandert in no time van een kick-off naar een sit-down diner voor 500 personen tot een feest voor 1500 man.

  The PitDeze oude werkplaats, verfraaid met een op maat ontworpen lichtkunstwerk, is de perfecte breakout- of feestlocatie. Ook in The Pit sla je de stalen deuren open om een perfecte combi van binnen en buiten te ervaren. Voor een feestavond tot 500 personen of een congres voor 200 personen is The Pit, the perfect place to be.

  LIEF Amsterdam – Hoe kom je d’r dan?
  LIEF Amsterdam bevindt zich aan de rustige buitenzijde van Amsterdam-West op loopafstand van metro en treinstation Sloterdijk. Je vindt gratis parkeermogelijkheden rondom de locatie.

   

  LIEF is speciaal, mysterieus maar vooral erg uniek…  Wij snappen als geen ander dat jullie boodschap in LIEF Amsterdam helemaal tot zijn recht komt. Hoe wij jou gaan helpen? Bel, mail of bezoek de website. 

  Sanne WeerdEvent manager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Sanne WeerdEvent manager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving