• lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Het Hof

  • person_pinCapaciteit1-150 personen
  • meeting_room8 ruimtes

Over

Het Hof in Bergen, gesitueerd op een idyllisch landgoed, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten.

Het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat.

Het is een perfecte vergaderlocatie met een bijzonder restaurant waar u na een intensieve werkdag kunt genieten van een mooi diner met biologische groenten en kruiden uit onze naastgelegen moestuin. In alle rust nog wat bespreken tijdens het diner? Dan serveren we het diner graag in één van de private dining ruimtes. Liever zelf koken? Dat kan ook in de speciaal uitgeruste keuken waar u onder begeleiding van de Chef met uw collega’s aan het werk gaat tijdens één van onze kookclinic’s. 

Het Hof beschikt op de 1e verdieping over vier stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor vergaderen, meetings en inspirerende teamsessies. De namen van de ruimtes refereren naar de structuur van het landgoed die gebaseerd is op harmonische samenklanken in de muziek: grote terts, kleine terts, harmonie en kwint.

Zowel de grote als de kleine terts kunnen flexibel worden ingedeeld. De grote terts kan opgesteld worden van 20 personen in U-opstelling tot 50 personen in theateropstelling. De kleine terts kan opgesteld worden van 12 personen in U-opstelling tot 24 personen in theateropstelling.        

Het unieke behang in beide ruimtes, zonder repetitie, bezorgt het gevoel dat je in een schilderij zit. Uiteraard zijn beide ruimtes voorzien van alles wat handig is (o.a. beamer/flatscreen en flip-over).

Het Hof beschikt eveneens over twee boardrooms: harmonie en kwint. In beide ruimtes staat een grote ovale tafel, maximaal geschikt voor 10 personen. Ook zijn beide boardrooms voorzien van een smartboard.

Vanzelfsprekend is in alle ruimtes van Het Hof gratis wifi beschikbaar. Goed om te weten dat alle ruimtes beschikken over daglicht en uitkijken over het landgoed.

Annemarie BaltusMarketing & Communicatie
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Annemarie BaltusMarketing & Communicatie
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving